Kulmien microblading

Monet naiset useista eri maista
haluavat microblade kulmat meiltä.
Joka kerta kysymme heiltä,
mikä on tärkein syy miksi he haluavat ne.
Olemme listanneet useimmiten kuultuja syitä.
Haluamme tehdä sinun kulmillesi
täydellistä ammattimaista jälkeä!

Luonnostaan ohuet kulmat.

Asiakkaat ovat erilaisia ja heidän karvankasvu on erilaista. Jos sinulla ei ole luonnostaan tuuheita ja paksuja kulmakarvoja, microblading taikaa joka vie kulmasi täysin uudelle levelille. Myös asiakkaat joiden kulmat ovat vahingoittuneet esimerkiksi onnettomuuden tai sairauden takia haluavat tulla microbladingiin.

Trendikäs ulkonäkö.

Kuten kaikki tiedämme, microbladingista on tullut jatkuvasti suositumpi ja suositumpi joka puolella maailmaa. Microblade kulmiasi voit ylpeänä kantaa ja nauttia huomiosta jota saat. Microblading on tulos erinomaisesta kulmatekniikasta yhdistettynä ammattilaiseen taidetyöhön, joten ne ovat jo itsessään trendikkäät.

Terveys.

Microblade kulmat ovat selkeästi terveellisempiä kuin pysyvästi tatuoidut kulmat. Tämä on fakta ja sen voimme todistaa. Microblade kulmien jälkihoito on paljon yksinkertaisempaa ja jälkihoitoa tarvitsen paljon vähemmän verrattuna tatuoitujen kulmien jälkihoitoon, jolloin ärsytys kulmien alueella jää myös huomattavasti pienemmäksi ja riskit minkäänlaiseen vahinkoon ovat pienet. Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, eikä syvälle ihoon.

Mukavuus.

Toinen tärkeä syy miksi asiakkaat valitsevat microbladingin on se, että tämä tekee heidän elämästään helpompaa. Ja asia on näin, sinun ei tarvitse enää käyttää aikaa kulmien meikkaamiseen ja ne näyttävät hyvältä olipa sää olosuhteet millaiset hyvänsä.

Viehättävyys.

Microblading kulmat tekevät kulmista viehättävät ja saavat koko olemuksen kulmien alueelta muuttumaan. Tämä saavutetaan piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita viivoja, jotka tuovat kulmasi esiin luonnollisesti. Olemme myös huomanneet, että suuri osa miehistä pitää microblading kulmia viehättävämpinä kuin alkuperäisiä, vaikka heillä ei ole hajuakaan erilaisista kulma tekniikoista tai tavoista muotoilla kulmia.

Täydellinen muoto.

Useat asiakkaat ovat kertoneet, että päällimmäinen syy miksi he valitsevat microbladingin on se, että he haluavat täydellisesti muotoillut kulmat. SharpBrows työkalulla me mittaammeen täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitä ajatellen. Täydellisen muotoiset kulmat eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös muuttavat kasvojen koko ilmettä.

microblading vahvistukset kulmiin- Helsinki-Espoo-Vantaa
Paras microblading Helsinki-Espoo-Vantaa
kulmien microblading - Helsinki-Espoo-Vantaa