DAYLUX VANTAA

Kun tiede kohtaa aistit

Koe ihollasi ainutlaatiunen Sothys kauneus. Kasvohoitot tarjoavat täydellisen hoitonautinnon, jonka rentouttava hieronta yhdistettynä tehokkaisiin hoitotuotteisiin takaavat näkyvän tuloksen jo ensimmäisen hoidon jälkeen!

Daylux Vantaa

Sothys® peruskasvohoito

60min 80€
90min. 100€

Hoida, suojaa, ylläpitä: oman ihotyypisi tarpeita vastaava säännöllinen hoito on kauniin ihon salaisuus.
Hellävarainen puhdistus, puhdistava kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoide aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Sothys® kausihoito kasvoille

60min. 85€

Vitamiini/mineraali happihoito kaikille ihotyypeille.
Kausittain vaihtuvat mineraali- ja vitamiinipitoiset raaka-aineet ja herkulliset hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti väsyneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tuloksena kirkas, pehmeä ja hyvin levännyt olo! Hoidon vaiheisiin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta naamio, kasvo- niska- ja hartiahieronta, peel-off erikoisnaamio, oxy-cure tehotiiviste, silmänympärys- ja hoitovoide kasvoille. Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä kaikenikäisille.

Sothys® virkistävä silmänympäryshoito

45min. 59€

Hoito vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja tasoittaa silmänympärysihoa. Hoidon erikoisuus on Sothysin omat, erikoismuotoillut hierontalusikat. Koe ainutlaatuinen, virkistävä hoitohetki!
kasvohoidon yhteydessä 30€

Sothys Homme- puhtautta ja energiaa miesten iholle!

60min. 98€

Rentouttaa hartiat, puhdistaa ihon ja antaa kasvoille uutta elinvoimaa. Sopii kaikenikäiselle miehille, hoitotulosta voidaan yksilöitä asiakkaan ihon tarpeiden mukaan eri naamioilla.
Miehille suunniteltu, tehokaasti rentouttava ja syväpuhdistava hoito.

Detox energie erikoiskasvohoito

75min. 130€

Erikoiskasvohoito joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamilta haitallisilta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vaikutuksilta. Sopi kaikille ihotyypeille, hoito sis. mekaanisen puhdistuksen.

Sothys® Youth erikoiskasvohoito

75min. 130€

Palauta ihosi nuorekkuus! Uuden aikakauden erikoishoito ihon veltostumista ja ryppyjä vastaan. Erikoishoito alkaa valmistavalla kuorintanesteellä (fytiinihappo + glykolihappo) sekä kuorintapastalla (salisyylihappo + vulkaaninen kivi) jonka vaikutuksen aikana tehdään paineluhierontaa.

Kuorinnan jälkeen seuraa napakoittava hieronta ongelma-kohtiin silottavalla ja kiinteyttävällä seerumilla. Hoidon kohokohtana on rentouttava kasvo-, niska- ja hartia Sothys Digi-estetique hieronta kiinteyttävällä hierontabalmilla (hyaluronihappo, vitamiini- ja omega 3, 6, 9 yhdisteet, peptidit).

Hieronnan jälkeeen seuraa 3 eri naamiota, silottava naamio juonne kohtiin, kiinteyttävä naamio alakasvoille sekä näiden päälle kiinteyttävä peel-off savinaamio. Naamion vaikutuksen aikana tehdään akupainelua pään alueelle.

Hoidon päätteeksi levitetään mattapintainen Youth seerumin sekä valitaan toinen yksilöity Youth seerumi ja hoitovoide.

Suosittelemme tätä hoitoa 3 hoidon sarjana (1 hoito/vko), jolloin kiinteyttävä vaikutus voimistuu hoitosarjan jälkeen.