Nuorentavat

Suodattimet
Valmis

7 Products

 • 79,00

  Virkistävä kiinteyttävä voide palauttaa ja kiinteyttää ihoa erittäin tehokkaiden ikääntymistä ehkäisevien ainesosien ansiosta. Ne tasoittavat ja kiinteyttävät ihoa, ravitsevat ja palauttavat ihon joustavuuden sekä auttavat muokkaamaan vartalon muotoja. Levitä aamulla ja/tai illalla iholle hieroen. Ihanteellinen voide myös olkavarsien muokkamiseen.

  Aktiiviset ainesosat:

  Kiinteyttävä lipoproteiini, maissi unikon uute, matcha teevesi, kukkauute, mangoyhdistelmä, cupuacu öljy, auringonkukkaöljy.

 • 110,50

  Tehokkaasti korjaava seerumi, joka tarjoaa iholle maksimiannoksen huolenpitoa. Voiteessa sisältyvät tehoaineet vähentävät ryppyjä ja silottavat ihoa. Seerumi levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin ennen hoitavaa voidetta 5, 5A tai 5B. Vaikuttavat ainesosat: viinirypäleen kantasolu uute – stimuloi ihon kantasoluja, kukkauutteen yhdistelmä –  alppikukka, plumeria, mangolia, jasmiini – hellii ihoa ja antaa iholle hyvänolon tunteen.

 • 99,00

  Voide edistää solujen uusiutumista ja kasvua. Vahvistaa, elvyttää ja rauhoittaa ihoa. Käytetään yövoiteena. Taistelee ihon kuivumista ja ikääntymistä aiheuttavia tekijöitä vastaan luoden täysin uuden ”mikroilmaston”. Tulokset ovat nopeat ja heti nähtävissä. Voide on tode3lla runsas sisältäen neljä kertaa enemmän vitamiineja, kun B6 yhdistelmä. Siinä on myös runsas annos A-vitamiinia, ihanteellinen arpeutuneelle iholle.

  Vaikuttavat ainesosat: Allantoniini, mehiläisvaha, pähkinäöljy, fosfolipidit, A-vitamiini, arnica, kamomilla, hevoskastanja, B6- vitamiini (korkea määrä)

 • 142,50

  Samettinen koostumus, tehokkaasti uudistava voide, joka tarjoaa maksimaalisen hoitavan  hyvinvoinnin ihollesi.

  Levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin. Tehokkain tulos käytettynä yhdessä 5C seerumin kanssa.

  Vaikuttavat ainesosat: E-vitamiini, macadamia-pähikinä-, auringonkukka-, riisilese-, öljy, omena, lipideihin kapseloitu alppiruusun ja viinirypäleen kantasolu uute.

 • 69,00

  Tämä runsas ravintoainerikas  voide on nuorentava ja tasapainottava, auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden. Erinomainen voide ikääntyneelle, kuivalle tai ylikuivalle iholle. Voiteen sisältämät aktiiviaineet silottavat ryppyjä. Alppiruusun, viinirypäleen ja omenan kantasolu uutteen yhdistelmä muodostaa iholle erityisen elinvoiman eliksiirin, joka stimuloi ja aktivoi ihon luonnollisia kantasoluja. Hienot öljyt lisäävät iholle ravintoaineita.

  Vaikuttavat ainesosat: mehiläisvaha, hasselpähkinän öljy, fosfolipidit, A ja B6 vitamiinit.

 • 54,00

  Tehokas ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä estävä tuote kohentaa nopeasti ihon kosteustasoa, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Suojaa ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja vahvistaa ihosolujen DNA:ta. Resveratrolia sisältävä tehokas aktiiviaineiden yhdistelmä uusii epidermistä ja nopeuttaa solujen uudistumista. Sopii kaikille ihotyypeille.

  Käyttö:

  Levitä puhtaalle iholle. Vain ulkoiseen käyttöön.Ei lasten ulottuville.Vältä kosketusta silmiin ja limakalvoille.Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.

 • 65,40

  Nuorentava geelivoide antaa välittömän, pysyvän ja pitkäaikaisen ihoa uudistavan vaikutuksen. Vähentää silmänympärysihon turvotusta, tummentumia ja kuivuusjuonteita. Kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille.