Tehoseerumit

Suodattimet
Valmis

5 Products

 • 77,00

  Ihon sävyä tasoittava tehoseerumi. Sopii, jos hormonitoiminta on epätasapainossa, viipyy paljon iholle haitallisessa ympäristössä (lämpötilojen vaihtelu, UV säteet, saastunut ilma).

  Käytetään kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Levitetään puhtaalle iholle seerumin ja voiteen alle. Käytetään kuurina 28 päivää.

  Sisältää valkoisen pionin uutetta, joka kirkastaa ja suojaa. Helmi uute kosteuttaa, ruokkii ja kiinteyttää ihoa. Soija liposomien yhdistelmä vähentää ja estää pigmenttiläiskien muodostumista.

 • 77,00

  Nuorentava tehokiinteyttäjä heille, jolla on paljon stressiä, liikkuu vähän, joka kärsii unihäiriöstä.

  Käytetään kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Levitetään puhtaalle iholle seerumin ja voiteen alle. Käytetään kuurina 28 päivää.

  Sisältää timanttiuutetta, mikä kiinteyttää, tasoittaa ja suojaa ihoa. Sveitsiläinen ”jääviinin” uute silloittaa ryppyjä, kosteuttaa ja kiinteyttää. Iho muuttuu nuoremmaksi ja kiinteämmäksi.

 • 77,00

   Jos elämässäsi on epästabiili hormonaalinen tilanne kuten raskaus, raskauden jälkeinen aika, vaihdevuodet, stressi, univaikeudet, tämä tehoseerumi antaa tehokkaasti energiaa ja korjaa ihoa antaen uutta hehkua. Käytetään kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Levitetään puhtaalle iholle seerumin ja voiteen alle. Käytetään kuurina 28 päivää. Sisältää 24 karaatin kultaa, mikä stimuloi ihon aktiivisuutta ja voimistaa solun energiaa. Makean hirssin uute tasoittaa ja kiristää ihoa.

 • 77,00

  Ihon uudistumista edesauttava tehoseerumi. Paras vaihtoehto paljon ilmastoidussa huoneessa (lämpötilan vaihtelu) viipyville,  hormonaalisista muutoksista kärsiville (vaihdevuodet) ja yksipuolista ruokavaliota noudattaville.  Käytetään kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Levitetään puhtaalle iholle seerumin ja voiteen alle. Käytetään kuurina 28 päivää. Sisältää arganin kantasolu-uutetta –  estää ihon vanhenemista. Royal Jelly (mehiläismaito) peptidit stimuloivat ihosolujen uusiutumista, tyrnimarjaöljy elvyttää.

 • 77,00

  Kirkastava ja puhdistava tehoseerumi. Auttaa syväpuhdistamaan ihoa, joka kärsii huonosta ruokavaliosta, univelasta ja ympäristötekijöistä. Vaikuttaa iholla 12 tuntia. Käytetään kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Levitetään puhtaalle iholle seerumin ja voiteen alle. Käytetään kuurina 28 päivää. Lootoskukan uute luo hellävaraisesti kuorivan vaikutuksen, kaviaari-laimin uute kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Pistaasipuun hartsiuute pienentää ihohuokosia ja luo iholle mattapinnan. Iho näyttää puhtaammalta.