Varotoimenpiteemme koskien viruspandemia-aikaa.

Asiakaskäyntien sääntely

– liikkeet ovat nyt avoinna vain ajanvarausten mukaan, näin vältämme ylimääräisiä vierailuja tiloissa
– järjestämme tilankäyttöä porrastetusti ja riittävin väliajoin jolloin asiakasaulat eivät ruuhkaannu, turvavälit on säilytettävissä sekä välisiivoukset helpommin kontrolloitavissa. 


Puhtaanapito, desinfiointi ja suojaus

– kosketuspintojen ja välineiden puhdistus, desinfiointi ja muut mahdolliset suojaukseen liittyvät  toimenpiteet
– olemme keskeyttäneet tiettyjen palveluiden tarjoamisen jossa tartuntavaara voi olla suurempi
– emme kättele
– ethän tule vastaanotolle jos huomaat flunssan oireita tai olet ollut samassa tilassa karanteenissa olleen tai virustartuntaa epäillyn kanssa. Henkilökunnallemme olemme antaneet samassa tilanteessa määräyksen pysyä kotona.

Koronavilkku

– henkilökuntamme on ottanut koronavilkun käyttöön ja suosittelemme koronavilkun käyttöönottoa myös asiakkaillemme. Lataa koronavilkku puhelimeesi osoitteessa www.koronavilkku.fi

Maksutapojen priorisointi

– suosittelemme maksua nettivarauksen yhteydessä jolloin voitte maksaa verkossa jo varausta tehdessänne. 

Toimintaohjeet salonkeihimme saapuville

– henkilökuntamme käyttää maskia ja edellytämme sitä vierailijoilta (saat meiltä veloituksetta kertakäyttöisen jos ei ole omaa). Saapuessasi pese kädet ja desinfioi. Pidä etäisyyttä kanssaihmisiin. 
– hoitopalvelun ollessa kyseessä, ota hoitoon mukaan käsipaperia jota voi pitää suojana suun edessä mahdollisten yskösten varalle. Käytämme maskia ja kehoitamme sitä myös asiakkaalle, mikäli sitä voi ko. palvelussa käyttää ja mikäli asiakkaalla ei ole terveydellistä estettä maskin käytölle. Henkilökunta voi käyttää maskin lisäksi visiiriä, myös pyynnöstänne jos altistuminen huolestuttaa tai jos kuulutte riskiryhmään.
– välttele ovenkahvojen ja ylimääräistä pintojen koskettelua
– mikäli sinulla on vilustumisoireita tai olet viettänyt aikaa flunssaisen tai karanteenissa olevan henkilön kanssa, siirräthän tai peruthan hoitoaikasi varmuudenvuoksi. Voit tehdä sen sähköpostitse, soittamalla tai viestillä numeroon 050 577 5795. 

Hoitoajan peruuttaminen on poikkeustilanteen takia maksutonta missä vain vaiheessa ennen hoidon alkamista.

Ystävällinen henkilökuntamme valvoo että vierailu salongissamme tapahtuu turvallisesti ja voitte keskittyä oleelliseen.