Verkkokauppa

Valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja erinomaisia ihonhoitotuotteita. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat kauneustuotteet itsellesi.

109 Products

 • Uusi

  Dermastir Gold Cream sisältää 24 karaatin kultahiukkasia ja tuo iholle korkean pitoisuuden ravintoa ja kosteutta, tehden siitä pehmeän ja säteilevän. Ainesosat tunkeutuvat ihoon syvemmälle kuin sen pinta ja tämä varmistaa, että iho on näkyvästi kosteutettu ja hehkuva. Ensiluokkaiset ainesosat sekoitettuna kultahiukkasiin antavat silkkisen, säteilevän lopputuloksen.

 • Uusi

  Päivävoide SPF30+ Tinted kosteuttaa ihoasi, suojaa sitä auringon aiheuttamilta haitoilta ja tekee ihostasi tasaisen ja säteilevän. Dermastir Day Cream SPF30+ kosteuttaa ihoa syvästi ja suojaa sitä auringon vaurioilta aurinkosuojakertoimensa (30+) ja UVA-suojansa (PA+++) ansiosta. Ihon yleinen kunto palautuu ja kosteutustasot lisääntyvät. Dermastir Day Cream SPF30+:ssa on erittäin tuhti koostumus, joka sisältää arvokkaita fytouutteita, antioksidantteja ja aminohappoja. Tämä yhdistelmä tehostaa ihon uusiutumista ja nuorentumista, jolloin ihosta tulee ravittu ja joustava. Dermastir Day Cream 30+ on valmistettu ilmatiiviillä teknologialla suojaamaan arvokkaita ainesosia säteilevältä ja johtavalta lämmöltä, bakteereilta ja infrapunasäteiltä.

 • Uusi

  Dermastir Day Cream SPF30+ – päivävoide täyteläisellä koostumuksellaan kosteuttaa ja uudistaa ihoa sekä suojaa sitä auringon vaurioilta SPF30+:n ansiosta. Dermastir Day Cream SPF30+ kosteuttaa ihoa syvästi ja suojaa sitä auringon vaurioilta aurinkosuojakertoimensa (30+) ja UVA-suojansa (PA+++) ansiosta. Ihon yleinen kunto palautuu ja kosteutustasot lisääntyvät. Dermastir Day Cream SPF30+:ssa on erittäin tuhti koostumus, joka sisältää arvokkaita fytouutteita, antioksidantteja ja aminohappoja. Tämä yhdistelmä tehostaa ihon uusiutumista ja nuorentumista, jolloin ihosta tulee ravittu ja joustava. Dermastir Day Cream 30+ on valmistettu ilmatiiviillä teknologialla suojaamaan arvokkaita ainesosia säteilevältä ja johtavalta lämmöltä, bakteereilta ja infrapunasäteiltä. myös saatavilla sävytettynä voiteena joka toimii upeasti meikkipohjana.

 • Uusi

  Dermastir Hydraceutic -voide on kosteuttava voide, jolla on suojaavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Se luo esteen vapaita radikaaleja ja ulkoisia haitallisia tekijöitä vastaan. Ainutlaatuinen Dermastir Hydraceutic voiteen ravitseva koostumus sisältää tehokkaita kosteuttavia ainesosia jotka suojaavat ihoa kuivumiselta ja ympäröiviltä vapailta radikaaleilta. Dermastir Hydraceutic -voiteen nopeasti vaikuttavien ainesosien ansiosta ihon suojakerros vahvistuu ja kosteustaso lisääntyy.

 • Uusi

  Dermastir Leave-in Mask on eksklusiivinen hoito, joka pitää ainesosat ihossa pidempään ja jättää sen erittäin kosteutetuksi ja ravituksi. Dermastir Leave-in Mask on erittäin innovatiivinen tuote, joka voi pidentää aiemmin iholle levitettyjen ainesosien aktiivisuutta. Siksi sitä tulee levittää päivätai yövoiteen päälle, eikä sitä saa huuhdella pois. Iän myötä iho ei säilytä ravinteita ja kosteutta pitkään. Dermastir Leave-in -naamio tarjoaa tehokkaan ikääntymistä estävän vaikutuksen luomalla suojakalvon, joka sulkee ainesosat ihoon ja vähentää transepidermaalista vedenhukkaa (TEWL) sen erittäin kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta. Sopii kaikille ihotyypeille.

 • Uusi

  Dermastir Luxury Maski on hoito, joka vähentää ihottumaa, epäpuhtauksia ja punoitusta. Dermastir Luxury Mask puhdistaa ja tasapainottaa ihoa, saaden ihon näyttämään nuoremmalta ja terveemmältä. Dermastir Luxury Mask saa aikaan voimakkaan korjaavan vaikutuksen iholla. Luxury-naamio on erityinen hoito, joka kohdistuu ihon epäkohtiin ja punoitukseen. Ihosta tulee puhdistettu, kirkkaampi, terveempi ja rentoutunut. Luxury-naamion käytön jälkeen ihosta tulee puhtaampi, nuoremman näköinen ja notkea.

 • Uusi

  Dermastir Night Cream- yövoide kosteuttaa ja uudistaa tehokkaasti ihoa yön aikana. Aamulla iho on joustavampi ja kiinteämpi. Alta Care Laboratoires loi Dermastir Luxury Night Creamin monipuolisilla vaikutuksilla: se edistää solujen kiertoa, lisää kosteutta, parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Paksu voide hoitaa ihoa yön aikana sen sisältämien leväuutteiden kasviuutteiden ja oligoelementtien avulla. Samalla puhdistaen ja uudistaen ihon pintaa. Tuloksena kiinteämpi, sileämpi ja nuoremman näköinen iho.

 • Uusi

  Dermastir Sun Protection SPF50+ Sävytttävä voide takaa pitkän aurinkosuojavaikutuksen ja ehkäisee ryppyjen muodostumista. Dermastir Sun Protection SPF50+ Tinted on pakollinen hankinta erityisesti iholle, joka on altis pigmentaatiolle ja iholle kuorinnan tai laserhoidon jälkeen. Voide palauttaa ihon kosteustason, suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä.
  Vedenkestävä koostumus.

 • Uusi

  Dermastir Sun Protection SPF50+ White voiteella on suojaava vaikutus, joka hidastaa ryppyjen muodostumista ja ikääntymisen merkkejä. Dermastir Sun Protection SPF50+ White on pakollinen hankinta erityisesti iholle, joka on altis tummille läiskille, juonteiden ja ryppyjen muodostukselle. Voidetta voidaan levittää kuorinnan tai laserhoidon jälkeen.

 • Uusi

  Dermastir Wrinkle Filler on nopeasti vaikuttava ryppyjä ehkäisevä hoitovoide. Lihaksia rentouttavan vaikutuksensa ansiosta Wrinkle Filler vaikuttaa kaikentyyppisiin ryppyihin, ilme juonteisiin sekä arpiin ja epäpuhtauksiin. Dermastir Wrinkle Filler toimii välittömästi ryppyjen vastaisena hoitona. Tällä innovatiivisella koostumuksella on kaksinkertainen vaikutus – se täyttää ja tasoittaa ryppyjä rentouttamalla niitä aiheuttavia lihaksia (tunnetaan myös myorelaksoivana vaikutuksena). Dermastir Wrinkle Filler vähentää sekä pinta- että syviä ryppyjä vaikuttaen niiden ulkonäköön ja näkyvyyteen. On myös havaittu, että ryppyjen
  täyteaine vähentää ihovirheiden, aknen arpien ja laajentuneiden huokosten esiintymistä, koska se lisää hyaluronihapon ja kollageenin tuotantoa ihon eri kerroksissa.

 • rasvanpoisto jäädyttämällä kokemuksia - 30 % Pois
  412,001329,00

  Cool sculpting on turvallinen ja tehokas menetelmä rasvanpoistoon. Se on innovatiivinen tapa muokata kehoa jäädyttämällä ei-toivottua rasvaa. CoolSculpting-käsittelyjä tehdään Vantaan ja Tampereen toimipisteillä. Lisätietoja CoolSculpting toimenpiteistä.

 • - 15 % Pois
  107,00845,00

  Ems Shape menetelmä muokkaa vartaloa tehokkaasti vähentämällä rasvan määrä. Vartalon kiinteytys tapahtuu neuromuskulaarisen stimulaation avulla mikä parantaa verenkiertoa. Laite käyttää ei-invasiivista kohdennettua sähkömagneettista teknologiaa stimuloidakseen lihakset supistamaan. Lihassupistuksen aikana lihas vahvistuu ja kasvaa ja kuluttaa paljon energia mikä polttaa rasvaa. Hoidon avulla parannetaan imunesteen- ja verenkiertoa sekä edistetään aineenvaihdunta.

 • Paras huulten täyttö Helsinki-Espoo-Vantaa - 22 % Pois
  250,00999,00

  Huulten täyttö tuo huuliin täyteläisyyttä ja korostusta, sillä voidaan parantaa huulien muotoa tai korjata epäsymmetriaa.

 • 44,00

  Azelac Ru 30ml. Liposomiseerumi pigmenttiä vähentävä seerumi kaikille ihotyypelle. Seerumi uudistaa ihoa ja lievitää tulehduksia. Pigmentin muodostumista vähentävä ja sen jakautumista tasoittava tehoseerumi. Sisältää liposomista atselaiinihappoa ja pigmenttiä vähentäviä aineita. Käyttö: levitä puhtaalle iholle 4 tippaa seerumia hoitovoiteen alle. Vältä kosketusta silmiin ja limakaivolle. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.

 • - 8 % Pois
  160,00440,00

  Neulaton biorevitalisaatio PATENTOIDULLA KAAVALLA! Todella tehokas ihoa nuorentava, uudistava, vaalentava, elvyttävä sekä kiinteyttävä neulaton biorevitalisaatio hoito. Sopii erittäin hyvin myös Acne hoitoon tai mikroneulauksen tai biorevitalisaation yhteydessä.

 • 91,00

  Sothys depolluting youth cream 50 ml – energisoiva kasvovoide

  Saasteilta suojaava, energisoiva ja tasapainottava kasvovoide toimii suojana päivittäisiä ärsykkeitä vastaan ja saa huonosti toimivan ja stressaantuneen ihon elinvoiman ja kirkkauden palautumaan. Voidaan käyttää sekä päivä- että yövoiteena.

  Puhdista ensin ihosi puhdistuaineella (puhdistusmaito, -geeli tai -vaahto). Pyyhi iho huolellisesti ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä ja pumpulilla. Levitä halutessasi seerumi, anna imeytyä hetki ja levitä voide.

 • 790,00

  Infrapunapussi on innovatiivinen hoitomuoto, joka stimuloi kehoa tehokkaasti lähietäisyydeltä syvälämpösäteiden avulla. FIR syvälämpö on energiaa, joka muuttuu lämmöksi osuessaan ihmisen kehoon. Lämpö saa aikaan kehontoimintojen tehostumisen. Tule kokeilemaan infrapunapussihoitoa meillä tai ota kehollesi tehokas 10-kerran sarja.

 • 208,00329,00

  IPL-laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.