Verkkokauppa

Valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja erinomaisia ihonhoitotuotteita. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat kauneustuotteet itsellesi.

224 Products

 • Uusi
  135,00

  Täysin uudistunut iho 75 minuutissa.

  Yksilöllinen ihonhoito aikuiselle naiselle.

  Ikääntymistä estävä, nuorentava, kosteuttava, ravitseva, rauhoittava ja suojaava Active Age kasvohoito. Hoito on räätälöity kypsän ihon tarpeita vastaavaksi.

  Hoidossa yhdistyvät tehokkaat ammattituotteet ja 100% manuaalinen hierontatekniikka.

  Erittäin tehokas hoito kypsän ihon kauneuden aktivoimiseen!

 • Uusi
  135,00

  Täysin uudistunut iho 75 minuutissa.

  Yksilöllinen ihonhoito aikuiselle naiselle.

  Ikääntymistä estävä, nuorentava, kosteuttava, ravitseva, rauhoittava ja suojaava Active Age kasvohoito. Hoito on räätälöity kypsän ihon tarpeita vastaavaksi.

  Hoidossa yhdistyvät tehokkaat ammattituotteet ja 100% manuaalinen hierontatekniikka.

  Erittäin tehokas hoito kypsän ihon kauneuden aktivoimiseen!

 • Uusi
  99,00

  45 minuutin ongelmaihoa rauhoittava ja tasapainottava hoito.

  SENSI REPAIR hoidon ja tuotteiden  intohimo on täyttää herkän ihon tarpeet.  Tämän täydellinen reaktiivisen ihon kasvohoito taistelee kolmea yleistä iho-ongelmaa vastaan:

  • Punoittava iho
  • Rosacea
  • Ihon kuivuus

  Hoito on kehitelty mahdollisimman monipuoliseksi, jokaisen ihon tarpeita vastaavaksi.

  SENSI REPAIR tuotteissa ei käytetä allergisoivia hajusteita, parabeenejä eikä eetterisiä öljyjä.

  SENSI REPAIR kasvohoito antaa sinulle erityisen lahjan – mahdollisuuden rakastua ihoosi uudelleen ja löytää ihosi  kauneus!

 • - 17 % Pois
  110,00459,00

  Led-valolla voidaan hoitaa esimerkiksi ihon valovaurioita ja tasoittaa ihon juonteita. Hoito nopeuttaa solujen tuotantoa mutta samalla hidastaa entsyymien tuotantoa. Tämän ansiosta ihosta tulee elastisempi. Iho myös raikastuu ja sen väri tasoittuu. Led-valoa voi käyttää myös aknen hoitoon. Tällöin led-valolla heikennetään bakteereita vaikuttamalla niiden valoherkkiin molekyyleihin. Tulehdusreaktio saadaan rauhoitettua,ja tulehdus alueet vähenevät ja punoitus rauhoittuu. Hoito vähentää lääkehoidon tarvetta merkittävästi. Aknen hoitoon tarkoitetut led-hoidot annetaan sarjahoitoina.

 • - 23 % Pois
  129,00999,00

  Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pinta kapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

 • - 8 % Pois
  160,00440,00

  Neulaton biorevitalisaatio PATENTOIDULLA KAAVALLA! Todella tehokas ihoa nuorentava, uudistava, vaalentava, elvyttävä sekä kiinteyttävä neulaton biorevitalisaatio hoito. Sopii erittäin hyvin myös Acne hoitoon tai mikroneulauksen tai biorevitalisaation yhteydessä.

 • - 5 % Pois
  95,00899,00

  Lipolaser on turvallinen vartalon muokkaukseen tehokas, veitsetön, kivuton. Rasvan poistoon, selluliittiin, ihon kiinteytykseen, kehon muokkaukseen, yhdellä kerralla jopa 2-4 cm. Tulokset ovat verrattavissa rasvaimuun!

 • -12% Pois
  64,90

  60 Refreshing Cleansing Gel – Raikastava puhdistusgeeli.

  Geelimäinen puhdistusvaahto, sisältää sokerin pinta-aktiivisia aineita. Sopii kaikille ihotyypeille, ennen kaikkea kuitenkin normaalille ja rasvoittuvalle iholle. EI SISÄLLÄ PARABEENEJÄ. Geelillä on tehokas puhdistava vaikutus, hellävarainen iholle. Geeli sisältää pinkkejä rakeita, joista vapautuvat A- ja E-vitamiinit antavat geelille täydentävän hoitavan tehon. Ihon kosteustasapainoa säätelee tamarinti uute. Vaikuttavat ainesosat: sokerin pinta-aktiiviset aineet, tamarintin uute, mikrorakeet sis A- ja E-vitamiiniä.

  62 Mattifying Hydrating Lotion – Kiiltoa poistavaa kosteuttava kasvovesi.

  Alkoholiton kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, etenkin normaalille ja rasvoittuvalle iholle. EI SISÄLLÄ PARABEENEJÄ JA PARAFIINEJÄ. Kasvovesi auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja auttaa muiden kosmetiikka tuotteiden imeytyä helpommin. Leväuute stimuloi nahkaa ja lisää kosteutta. Kasvovesi muuttaa ihon eloisaksi ja raikkaaksi jokaisella puhdistuskerralla.

  Vaikuttavat ainesosat: merivesi, leväuute, allantoniini, natrium, PCA, samphire

 • -12% Pois
  64,90

  61 Gentle Cleansing Milk -Hellävarainen puhdistusmaito 400ml.

  Todella hellävarainen puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille. Sopii myös silmämeikin poistamiseen. EI SISÄLLÄ PARABEENEJÄ JA PARAFIINEJA. Levä ja leipäkukan uute kosteuttavat tehokkaasti ja rauhoittavat ihoa. Levitetään kuiville kasvoille ja kaulalle hellästi hieroen aamuisin ja iltaisin. Huuhdellaan vedellä tai pyyhitään papereilla. Vaikuttavat ainesosat: levä, leipäkukan uute.

  64 Silky Soft Lotion – Samettisen pehmeä kasvovesi 400ml.

  Geelimäinen kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, etenkin normaalille ja kuivalle iholle. EI SISÄLLÄ PARABEENEJÄ JA PARAFIINEJÄ. Punaisen ja vihreän levän uute ja Baikalin ruohon uute takaa runsaan kosteutuksen.

  Laitetaan kämmenille ja levitetään hierovilla liikkeillä ihoon aina ihon puhdistuksen jälkeen.

  Vaikuttavat ainesosat: Punaisen ja vihreän levän uute, merikaalin uute, Baikalin ruoho uute.

 • 153,00

  Capsules Rénovatrices Jeunesse – Sérum a la Vitamine C pure

  Iltaisin käytettävät mikrokapselit kuuriluontoiseen käyttöön. Ainutlaatuiset, kasvipohjaiset, 100% biohajoavat ja koostumukseltaan sametinpehmeät mikrokapselit antavat ihollesi juuri oikean määrän puhdasta C -vitamiinia (20%). Säännöllisellä käytöllä ihosi muuttuu näkyvästi tämän puhdasta  tiivistettyä C-vitamiinia sisältävän seerumin ansiosta. Seerumi kirkastaa ihoa ja tehoaa todistetusti kaikkiin ikääntymisen merkkeihin kuten veltostuminen, juonteet ja pigmenttimuutokset. Pakkaus sisältää 60 kapselia eli 2kk yökuurin, jolla saavutetaan tehokkain tulos mm. pigmenttimuutosten vaalenemiseen.

 • 34,70

  Gel Douche Vitalité corps et cheveux – Puhdistustuote vartalolle ja hiuksille

  Miehille, jotka haluavat tehokkaan ja helppokäyttöisen puhdistustuotteen. 2-in-1 puhdistustuote vartalolle ja hiuksille.

  Tuoksu: Metsäinen, aromaattinen, myskinen

  Käyttö: Vaahdota tuote kosteisiin hiuksiin ja vartalolle, huuhtele huolellisesti

 • 46,80

  3-in-1 puhdistustuote päivittäiseen käyttöön kasvoille. Poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti, kirkastaa ja energisoi ihoa.

  Sopii kaikille ihotyypeille ennen parranajoa ja ihonhoitotuotteiden levitystä.

  3-in-1 : päivittäinen puhdistus + hellävarainen kuorinta + välittömästi kirkastava naamio

  Käyttö: Levitä pieni määrä kostealle iholle pyörivin liikkein keskittyen erityisesti epäpuhtaisiin alueisiin kuten otsa, nenä ja leuka. Huuhtele huolellisesti. Vältä silmänympärysaluetta.

  Naamiona kerran viikossa. Levitä tasainen kerros kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa 5-10minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

  Huom! Parranajo suoritetaan vasta tuotteen käytön jälkeen, EI ENNEN.

 • 50,60

  Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa parranajon jälkeen. Vähentää parranajon jälkeen ilmestyviä näppyjä.

  Levitä kasvoille ja kaulalle sivellen.

  Tuoksu: metsäinen, aromaattinen, myskinen

 • 63,90

  Kosteuttava ja kiinteyttävä kasvovoide miehille päivittäiseen käyttöön. Kaikille ihotyypeille.

  Levitä aamuin illoin puhtaalle iholle sivellen.

  Tuoksu: metsäinen, aromaattinen, myskinen.

 • 58,00

  Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja raikastava naamio. Sisältää koivunmahlaa.

  KÄYTTÖ: Levitä ohut kerros puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele ja levitä sen jälkeen iholle hoitovoide. Voit käyttää naamiota myös yönaamiona: Levitä ohut kerros puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Imeytä sen jälkeen loput naamiosta hieroen iholle. Jätä vaikuttamaan yön yli.

 • 49,40

  Vadelman siemeniä, Camargueriisin jyviä ja elvyttävää koivun mahlaa sisältävä kuorinta-aine poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Ihosta tulee sileämpi, pehmeämpi ja kirkkaampi.

  KÄYTTÖ: Levitä puhtaalle iholle pyörivin liikkein välttäen silmänympärysaluetta. Voidaan levittää kostealle tai kuivalle iholle.

 • 77,60

  Tehokas hoito kaikkiin silmänympärysalueen ongelmiin; rypyt & juonteet, tummat silmänaluset,turvotus & silmäpussit. Hienojakoinen nopeasti imeytyvä emulsio. Ei hajusteita eikä väriaineita. Testattu silmälääkärien valvonnassa. Sopii myös herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille.

  Käyttö: Annostele seerumia puoli pumppausta. Levitä aamuin ja /tai illoin silmänympärysalueelle silmän sisänurkasta kohti ohimoita.