Täyteainehoidot / pistoshoidot

Täyteainehoidot / pistoshoidot

Ihoa nuorentavat täyteainehoidot.

Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Kun monet kauneustuotteet kosteuttavat vain ihosi pintaa, täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoasi sisältäpäin. Täyteainehoidoilla voidaan silottaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita juonteita ja ryppyjä, sekä muokata kasvonpiirteitä, kuten täyttää huulia tai muotoilla nenää, leukaa tai poskipäitä. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä, jotka tehdään käytetystä valmisteesta riippuen 3-24 kuukauden välein.

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, mutta ikääntymisen myötä hyaluronihapon tuotanto vähenee, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja ikääntymistä.

Täyteainehoidon vaikutusten kesto vaihtelee käytettävien valmisteiden välillä. Myös asiakkaan ikä, elämäntavat, yleiskunto sekä iho vaikuttavat hoitotuloksen kestoon. Tyypillisesti täyteainehoidon tulos kestää muutamasta kuukaudesta vuoteen. Jatkohoidot lisäävät täyteaineen pysyvyyttä, jolloin hoitotulokset säilyvät pidempään ja myöskin täyteainetta tarvitaan tyypillisesti vähemmän seuraavilla hoitokerroilla.

Paljonko täyteainetta tarvitaan ja paljonko täyteainehoito maksaa?

Täyteainehoidon hinta määräytyy käytettävän täyteaineen ja sen määrän mukaan. Täyteainevalmisteissa on eroja niiden koostumuksen, keston ja käyttötarkoituksen välillä. Tarvittavaan täyteaineen määrään vaikuttaa toivottu lopputulos, asiakkaan iho ja ikä sekä hoidettava alue. Yhdellä millillä täyteainetta saadaan monesti jo näkyvä muutos aikaiseksi. Jos kuitenkin toiveissasi on radikaalimpi muutos, tai hoidettava alue on laajempi, saatetaan täyteainetta tarvita enemmän.

Tarjoamme kauniin, luonnollisen lopputuloksen ja käytämme ainoastaan parhaita täyteaineita. Toimenpide ei ole kirurginen, joten voit palata töihin, liikuntaharrastusten pariin ja normaaliarkeen heti käsittelyn jälkeen. Toimenpide on nopea ja kivuton.