Ultraääni kavitaatio

Kavitaation teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä kuten ravinnosta saatu rasva.

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Rasvanpoisto ultraäänellä – Turvallinen toimenpide

Aina ei plastiikkakirurgia ole tarpeen. Pienempiä rasvakertymiä voidaan poistaa kavitaatiohoidon avulla. Hoito tehdään iholla liikuteltavalla hoitopäällä, joka lähettää ultraääniaaltoja. Ihon ja hoitopään välillä käytetään ultraääntä johtavaa geeliä, joka hoidon jälkeen pyyhitään pois.

Ultraääniaallot kohdistetaan yhteen pisteeseen parin senttimetrin syvyyteen ja siellä niiden teho kasvaa niin voimakkaaksi, että ne hajottavat rasvasoluja.

Rasvasoluista vapautuvat aineet kuljetetaan verenkierron ja imunestekierron kautta maksaan ja muualle elimistöön aineenvaihdunnan käytettäväksi. Rasvanpoisto kavitaatiolla on tehokas menetelmä paikallisten rasvakertymien poistossa, se ei jätä arpia ja on useimmiten täysin kivuton.

Hoito kannattaa suorittaa kolmen hoidon sarjoissa, jolloin saadaan paras teho. Hoitolassa on käytössä tehokas Kavitaatio laite, jolla saadaan nopeita ja hyviä tuloksia.

Hoidon kesto on joko 45 minuuttia tai 30 minuuttia riippuen hoidettavan alueen koosta.

Yleisimmin hoidettavat alueet ovat: vyötärö, vatsa, pakarat, reidet ja käsivarret (allit)