Biorevitalisaatio

Ihon syväkosteutus on pistoshoito Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä…

Ihon syväkosteutus on pistoshoito

Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan.

Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin ikääntyessä vähenee. Hyaluronin vähentymisestä kertovat mm. veltostunut iho ja rypyt. Biorevitalisaatiohoidossa ihoon (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho.
Tämä hyaluronihappohoito sopii myös nuoremmalle iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä.

Biorevitalisaatiota käytetään kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien ihon virkistämiseen. PS! Hyvä kuivien huulien hoidossa-kosteuttava ja kevyesti volyymia antava vaikutus.

elvyttää ja uudistaa ihoa
kiinteyttää ihoa ja palauttaa ihon joustavuuden
parantaa ihon väriä ja sävyä
häivyttää juonteita ja arpia
tekee ihon nuoremman ja raikkaamman näköiseksi
kosteuttaa tehokkaasti


Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen voi nähdä ihon kunnon kohentuneen huomattavasti. Nuorekas pehmeys, tasaisuus ja kirkkaus palautuvat iholle. Kokonaisilme näyttää raikkaalta ja puhtaalta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme alussa hoitoja 2- 3x kuurina 4 viikon välein. Kuurin jälkeen ihon kosteustasapaino säilyy pääsääntöisesti noin 3-4 kuukautta. Iästä ja elämäntavoista riippuen tulos voi säilyä myös pidemmän tai lyhyemmän ajan (esimerkiksi tupakointi ja liiallinen auringonvalo voivat lyhentää vaikutuksen kestoa). Suosittelemme ylläpitohoitoa 1x/ 3 kk välein.

Hyviä esimerkkejä sarjahoitona parhaita tuloksia antavista biorevitalisaatiohoidoista ovat esimerkiksi:

Jalupro Hydro 2,5ml. (80mg HA)+ 3peptidejä sekä 7 aminohappoa

Profhilo 2.0ml (64mg HA)

Ejal40 2.0ml. (40mg HA)

Sarjahoidon jälkeen usein ylläpitoon riitta harvemmin toistettava käsittely ja väliin voidaan yhdistellä myös erilaisia ihoa tukevia hoitoja kemiallista kuorintaa/mikroneulaushoitoa tarpeista riippuen.

KENELLE?
Jos koet, etteivät täyteainehoidot ole sinun juttusi, mutta tahtoisit silti heleyttää, syväkosteuttaa ja tasoittaa ihoasi, biorevitalisaatio on ratkaisu juuri sinulle. Hoitojen jälkeen iho hehkuu, pehmenee ja nuortuu silminnähden.
kuiva ja/ tai karhea iho
auringon aiheuttamat vauriot
ihon pinnan epätasaisuudet
pintarypyt
arvet

Mitä pitäisi tietää?
Hoito ei ole kivulias, koska siinä käytetään erittäin pieniä neuloja ja paikallista kipulääkitystä.

Toimenpiteen jälkeen ihoon jää pieniä näppylöitä, jotka katoavat 3–5 päivän kuluessa.Pistoskohtaan voi nousta punoitusta, joka katoaa parissa päivässä.