Biorevitalisaatio

Tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Iho…

Tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan.

Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin ikääntyessä vähenee. Hyaluronin vähentymisestä kertovat mm. veltostunut iho ja rypyt. Biorevitalisaatiohoidossa ihoon (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho.
Tämä hyaluronihappohoito sopii myös nuoremmalle iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä. Biorevitalisaatiota käytetään kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien ihon virkistämiseen. PS! Hyvä kuivien huulien hoidossa-kosteuttava ja kevyesti volyymiä antava vaikutus.

elvyttää ja uudistaa ihoa
kiinteyttää ihoa ja palauttaa ihon joustavuuden
parantaa ihon väriä ja sävyä
tasoittaa juonteita
tekee ihon nuoremman ja raikkaamman näköiseksi
kosteuttaa tehokkaasti
Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen voi nähdä ihon kunnon kohentuneen huomattavasti. Nuorekas pehmeys, tasaisuus ja kirkkaus palautuvat iholle. Kokonaisilme näyttää raikkaalta ja puhtaalta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme alussa hoitoja 3x kuurina 3-4 viikon välein. Kuurin jälkeen ihon kosteustasapaino säilyy pääsääntöisesti noin 3 kuukautta. Iästä ja elämäntavoista riippuen tulos voi säilyä myös pidemmän tai lyhyemmän ajan (esimerkiksi tupakointi ja liiallinen auringonvalo voivat lyhentää vaikutuksen kestoa). Suosittelemme ylläpitohoitoa 1x/ 3 kk välein.

KENELLE?
Jos koet, etteivät täyteainehoidot ole sinun juttusi, mutta tahtoisit silti heleyttää, syväkosteuttaa ja tasoittaa ihoasi, biorevitalisaatio on ratkaisu juuri sinulle. Hoitojen jälkeen iho hehkuu, pehmenee ja nuortuu silminnähden.
kuiva ja/ tai karhea iho
auringon aiheuttamat vauriot
ihon pinnan epätasaisuudet
pintarypyt
arvet

Mitä pitäisi tietää?
Hoito ei ole kivulias, koska siinä käytetään erittäin pieniä neuloja ja paikallista kipulääkitystä.

Toimenpiteen jälkeen ihoon jää pieniä näppylöitä, jotka katoavat 3–5 päivän kuluessa.Pistoskohtaan voi nousta punoitusta, joka katoaa parissa päivässä.