• Pistoshoidot

Biorepeel

Antaa sinulle mahdollisuuden torjua tehokkaasti ihon ikääntymistä, ultraviolettisäteilyn ja pigmentaation vaikutuksia sekä aknen ilmenemismuotoja.

BioRePeel on upea,  neulaton biorevitalisaatio joka antaa sinulle mahdollisuuden torjua tehokkaasti ihon ikääntymistä, ultraviolettisäteilyn ja pigmentaation vaikutuksia sekä aknen ilmenemismuotoja.

 

BIOREPEEL HOITO KOSTEUTTAA & STIMULOI IHOA, VAALENTAA PIGMENTTIMUUTOKSIA, PALAUTTAA IHON KIMMOISUUDEN, KIINTEYTTÄÄ, VÄHENTÄÄ JUONTEITA, LIFTAA IHOA, TASOITTAA ARPIA SEKÄ SUPISTAA IHOHUOKOSIA.

Hoito on nopea ja turvallinen. Biorepeel happoliuos sisältää kuutta eri happoa ; trikloorietikkahappoa (35%), viinihappoa, sitruunahappoa, salisyylihappoa, laktobionihappoa sekä gamma-aminovoihappoa. Näiden lisäksi happoliuos sisältää vitamiineja sekä aminohappoja.

BioRePeelCl3 toimii kuin kuorinta, mutta samalla se antaa biorevitalisaatiomaisen vaikutuksen – ja kaiken tämän ilman injektioita.

Hoito suositellaan toteutettavaksi 4-6 kerran sarjahoitona (7 vuorokauden välein), jolloin saat siitä parhaat vaikutukset. Näet ja tunnet kuitenkin hoidon vaikutukset ihollasi jo ensimmäisen hoidon jälkeen

– Välitön lifting-vaikutus

– Ihohuokosten supistuminen

– Ihosävyn tasoittuminen

– Pigmenttiläiskien vaalentuminen

– Tulehdusta rauhoittava vaikutus