Kasvohoidot

Dermastir® Dermastir on Ranskassa valmistettu luksus ihonhoitosarja.

Kasvohoidot

Dermastir C-vitamiinihoito kasvoille

75min.

Vitamiini/mineraali happihoito kaikille ihotyypeille.
Mineraali- ja vitamiinipitoiset raaka-aineet ja herkulliset hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti väsyneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tuloksena kirkas, pehmeä ja hyvin levännyt olo! Hoidon vaiheisiin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta naamio, kasvo- niska- ja hartiahieronta, peel-off erikoisnaamio, c-vit ampulli tehotiiviste, silmänympärys- ja hoitovoide kasvoille. Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä kaikenikäisille.

Pikakasvohoito Dermastir Tsunami

30min.

Dermastir luxury Skincare hoidot/tuotteet saatavilla vaan Dayluxissa. Tsunami syväpuhdista, kirkastaa, kosteuttaa, elvyttää ja kiinteyttä ihoa. Sis.alku puhdistukseen tsunami entsymaatisen tehokuorinnan kevyen hieronnan, seerumin ja loppuvoiteet.

Led valohoito kasvohoito herkälle iholle 

75min.

Dermastir luxury Hoito sopii epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja akne iholle. sis.mek.puhdistukseen, hellävaraisen kaksivaikutteisen puhdistuksen, tehokuorinnan, rauhoittavan/puhdistavan naamion, kevyt hieronta sekä kosteuttavat/rauhoittavat (ledvalohoito) loppuvoiteet ja seerumit.

Dermastir® kosteuttava kasvohoito

60min.
Dermastir Luxury kosteuttava kasvohoito joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamilta haitallisilta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vaikutuksilta. Sopi kaikille ihotyypeille naisille/miehille.


Dermastir® kiinteyttävä kasvohoito

Dermastir kiinteyttävä kasvohoito sis. alkupuhdistus, tehokuorinta, tehoampulli, kiinteyttävä lihashieronta (vahva), naamio, tehohoito sekä loppuvoiteet. Sopii kaikille ihotyypeille. Todella tehokas kiinteyttävä hoito.

Dermastir®

Dermastir on Ranskassa valmistettu luksus ihonhoitosarja, jota iho asiantuntijat käyttävät ja jota suositellaan myös kotikäyttöön.

Se on erikoistunut varsinkin plastiikkakirurgian tai eri kasvohoitojen ennen & jälkeen tuotteisiin. Kasvohoito tuotteissa yhdistyy voimakkaat raakaaineet kuten vitamiinit ja ne ovat tehokkaita kosteuttamaan, muokkaamaan ja hoitamaan ihoa. Tuotesarjasta löytyy kasvohoito tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin esteettisiin ongelmiin.

Daylux Spa Clinic tarjoaa laajan valikoiman kasvohoitoja, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Klinikkamme sijaitsee Tikkurilassa ja Tampereella.

Varaa aika netistä tai tule paikan päälle keskustelemaan siitä, millainen kasvohoito sopisi sinulle parhaiten.