Mesoterapia

Mesoterapia Sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava.

Kasvohoidot

Sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kosteuttaa ihoa.

Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Ihoon voidaan viedä myös aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja ja koentsyymejä.

Pistoksilla saadaan paikallisesti ihoon huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Hoidossa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi. Hoidon vaikutus riippuu käytetystä aineesta ja niiden tehtävistä ihossa. Myös pienet neula pistokset ja siinä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihon uudistumista. Aikaisemmin mesoterapiassa ja laserhoitojen yhteydessä on käytetty myös omasta verestä eristettyjä kasvutekijöitä (PRP-plasma), mutta nyt on käytettävissä vielä tehokkaammat valmiit steriilit liuokset ja verinäytteen ottoa ei enää tarvita.

Mesoterapia sopii ihoa virkistävänä ja kosteuttavana hoitona kätytettäväksi sekä itsenäisenä että yhdistettynä moniin erilaisiin ihon laatua parantaviin laite hoitoihin.