Naamiot

Suodattimet
Valmis

11 Products

 • 58,00

  Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja raikastava naamio. Sisältää koivunmahlaa.

  KÄYTTÖ: Levitä ohut kerros puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele ja levitä sen jälkeen iholle hoitovoide. Voit käyttää naamiota myös yönaamiona: Levitä ohut kerros puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Imeytä sen jälkeen loput naamiosta hieroen iholle. Jätä vaikuttamaan yön yli.

 • 41,60

  Kaikille ihotyypeille. Naamion vaikuttavat aineet rentouttavat ihoa ja estävät ikääntymisen merkkejä. Naamio nuorentaa ihoa tehokkaasti.

 • 53,50

  Hydra`Global hajuton monitehoinen silmänympärysnaamio – virkistävä koostumus. Kosteuttava naamio virkistää ja kiinteyttää välittömästi. Todistetusti tehokas – vähentää näkyvästi tummia varjoja ja turvotusta. Silmänympärysalue kirkastuu ”RAIKKAAT SILMÄT” – peptidi vähentää turvotusta ja tummia varjoja. KOFEIINI- taistelee tummia varjoja vastaan, elvyttää silmänympärysaluetta. ENERGIAA ANTAVA YHDSTELMÄ stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoa ja vähentää väsymyksen merkkejä. JOJOBA ÖLJY – kosteuttaa ja suojaa transepidermisen veden haihtumiselta. Käytä 2-3 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, hiero ihoon tai poista kosmeettisilla papereilla. Älä käytä vettä puhdistukseen.

 • 48,00

  Täydellinen ihon janon sammuttaja. Kevyellä, sulavalla tekstuurillaan imeytyy ihoon välittömästi, iho tuntuu heti raikkaalta. Kosteuttavia aktiivisia ainesosia sisältävän koostumuksen ansiosta naamio sulautuu ihoon ja kosteuttaa myös ihon syvempiä kerroksia. Innovatiiviset anti-aging-yhdistelmät kosteuttavat, antavat enrgiaa, elvyttävät ja suojaavat ihoa. Iho tuntuu raikkaalta ja hehkuvalta.

  HYDRA² KOMPLEX (hyaluronihapon tehostaja + hyaluronihappo)

  Stimuloi hyaluronihapon ja elastiinin luonnollista tuotantoa ihossa. Tarjoaa voimakasta kosteutusta, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.

  KOSTEUTTAVA YHDISTELMÄ

  Parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutta ja kosteuttaa asteittain ihon eri kerroksia.

  ELVYTTÄVÄÄ YHDISTELMÄ

  Stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoja ja vähentää väsymyksen merkkejä.

 • 79,00

  Virkistävä ja ravitseva naamio aktivoi kypsän ihon. Kevyt rakenne, ravitseva koostumus. Ainutlaatuisella kantasolujen ja peptidien yhdistelmällä on välitön vaikutus: se antaa iholle virkistäviä ja ravitsevia komponentteja. Kompensoi ikääntymisen ja ympäristövaikutusten aiheuttamia ihomuutoksia.

  Parantaakseeni viilentävää ja virkistävää vaikutusta, suihkuta maskin päälle  722 ACTIVE AGE Sprayta. Käyttöohje :  1-2 kertaa viikossa, levitä ohut kerros tuotetta kasvojen, kaulan, dekolteen iholle ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Hiero loput maskista tai poista se vanulapuilla.

  Ihanteellinen matkakumppani maissa, joissa on kuuma ilmasto. Artisokka-lehtipeptidi parantaa ihon tiheyttä, kukkivat tupakkatripeptidit ja peptidi tukevat glukosamiiniglykaanien biosynteesiä. Vadelma- ja punapapuuutteet suojaavat ihoa hapettumisvaurioilta. Hyaluronihappo- ja sheavoi-kompleksikostea

 • 68,00

  Ihoa korjaava yönaamio lievittää ihon väsymysoireita. Naamio ravitsee ja korjaa ihoa koko yön. Todistetusti tehokas: aamulla iho on sileä, raikas, levännyt ja hehkuva. Käytä 2-3 kertaa viikossa. Levitä naamio illalla puhtaalle iholle. Neljän kukan yhdistelmä: rauhoittaa, tasoittaa ja kiinteyttää. Munkinpippurin, E- ja C-vitamiini yhdistelmä: antaa iholle kirkkautta estää ryppyjen muodostumista, kiinteyttää ja tasoittaa. Vaaleanpunainen savi: auttaa vähentämään epäpuhtauksia.

 • 95,20

  Runsas hoitava naamio. Vähentää juonteiden syvyyttä ja korjaa ihon kosteutta. Muuttaa ihon sileämmäksi ja kestävämmäksi. Levitetään puhtaille  kasvoille ja kaulalle, vaikutusaika 10 min. Sen jälkeen puhdistetaan paperilla.

  Vaikuttavat ainesosat: runsaasti ravintoaineita sisältävää kaviaarin uutetta. Erityiset ikääntymistä estävät peptiidit, E-vitamiini ja aminohappojen yhdistelmä pehmentävät ihoa, vähentävät juonteita ja korjaavat lipidejä. Arvokas Argan-öljy, meadowfoam öljy, jojoba öljy ja auringonkukkaöljy takaavat ihon kosteuden. Allantoniini ja panthenol rauhoittavat ihoa.

 • 59,00

  Todella tehokas kasvonaamio, kosteuttaa väsynyttä ihoa ja tehostaa kudosten uusiutumista. Tämä kasvonaamio on tehokas ihon puhdistaja sekä kirkastaja. Poistaa hellävaraisesti iholta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia. Pehmeä koostumus. Ainutlaatuinen aamuinen kasvojen puhdistaja.  Käytetään joka aamu, levitetään kolmeksi minuutiksi kasvoille, huuhdellaan haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat ainesosat: luonnollinen savi (28%), mansikkauute, allantoniini, muratti, B6- ja F- vitamiini

 • 50,50

  Syväpuhdistava naamio kaikille ihotyypeille. Voidemainen naamio poistaa iholta kuolleet ihosolut ja vähentää epäpuhtauksia. Tasaa ihoa, lisää hehkua ja kirkkautta. D TOX hoidossa palauttaa ihon PH tason kuorinnan jälkeen. Vaikuttavat ainesosat: luonnollinen savi, papaijayhdistelmä (papain keratolytic enzyme), hevoskastanjan uute, pistaasia uute.

 • 39,00

  Puhdistava ja ihohuokosia supistava naamio epäpuhtaalle iholle. Rauhoittaa ihoa ja vähentää näppylöiden muodostumista. Antibakteerinen ja ärtynyttä ihoa lievittävä vaikutus. Vähentää talineritystä ja estää huokosten tukkeutumista sekä ehkäisee tulehduksia.

  Käyttö:

  Levitä naamio puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa10 – 15 minuuttia. Huuhtele vedellä.Vältä kosketusta silmiin ja limakalvoille.Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.

 • 32,00

  Nuorentava voidenaamio uudistaa ihoa sekä vähentää huomattavasti ryppyjä ja juonteita. Ihon pinta tasoittuu ja kasvonpiirteet kiinteytyvät. Sopii kaikille ihotyypeille.