Dermastir®

Dermastir on Ranskassa valmistettu luksus ihonhoitosarja, jota iho asiantuntijat käyttävät ja jota suositellaan myös kotikäyttöön. Se on erikoistunut varsinkin plastiikkakirurgian tai eri kasvohoitojen ennen & jälkeen tuotteisiin. Tuotteissa yhdistyy voimakkaat raakaaineet kuten vitamiinit ja ne ovat tehokkaita kosteuttamaan, muokkaamaan ja hoitamaan ihoa. Tuotesarjasta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin esteettisiin ongelmiin.

Puhdistustuotteet & kasvovedet

Dermastir Cleansers -sarja on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Valikoimasta löytyy tuotteet normaalista kuivaan ja öljyisestä sekaiholle kuten puhdistusmaito, kasvovedestä, Crystal Gommagesta ja Tsunami Deep Cleanseristä.

Kaikki sarjan tuotteet puhdistavat ihon erittäin hellävaraisesti mutta syvästi ja kunnioittavat ihon tasapainoa ja ehkäisevät siten ärsytystä. Iho puhdistuu perusteellisesti, saa takaisin pehmeyden, puhdistuu epäpuhtauksista tai meikistä ja on valmis myöhempään hoitoon.

Droppers

Dermastir Droppers ovat kohdennettuja päivittäisiä hoitoja, jotka aktivoivat uudelleen luonnollisen uusiutumisen ja kudosten korjauksen esteettisten toimenpiteiden jälkeen, ne suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja korjaavat ikääntymisen merkkejä.
Koostumus imeytyy helposti, ja sitä voidaan käyttää päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi sekä mikroneulauslaitteiden kanssa intensiivisissä kohdistetuissa hoidoissa.