Dermastir®

Dermastir on Ranskassa valmistettu luksus ihonhoitosarja, jota iho asiantuntijat käyttävät ja jota suositellaan myös kotikäyttöön. Se on erikoistunut varsinkin plastiikkakirurgian tai eri kasvohoitojen ennen & jälkeen tuotteisiin. Tuotteissa yhdistyy voimakkaat raakaaineet kuten vitamiinit ja ne ovat tehokkaita kosteuttamaan, muokkaamaan ja hoitamaan ihoa. Tuotesarjasta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin esteettisiin ongelmiin.

Droppers

Dermastir Droppers ovat kohdennettuja päivittäisiä hoitoja, jotka aktivoivat uudelleen luonnollisen uusiutumisen ja kudosten korjauksen esteettisten toimenpiteiden jälkeen, ne suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja korjaavat ikääntymisen merkkejä.
Koostumus imeytyy helposti, ja sitä voidaan käyttää päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi sekä mikroneulauslaitteiden kanssa intensiivisissä kohdistetuissa hoidoissa.

Puhdistustuotteet & kasvovedet

Dermastir Cleansers -sarja on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Valikoimasta löytyy tuotteet normaalista kuivaan ja öljyisestä sekaiholle kuten puhdistusmaito, kasvovedestä, Crystal Gommagesta ja Tsunami Deep Cleanseristä.

Kaikki sarjan tuotteet puhdistavat ihon erittäin hellävaraisesti mutta syvästi ja kunnioittavat ihon tasapainoa ja ehkäisevät siten ärsytystä. Iho puhdistuu perusteellisesti, saa takaisin pehmeyden, puhdistuu epäpuhtauksista tai meikistä ja on valmis myöhempään hoitoon.

Our Future

Growing Fast

Thundercats art party edison bulb authentic roof party taiyaki synth gluten-free squid tumeric retro iPhone etsy.

0

Offices

Regional offices around the world

Core Values

Humblebrag gochujang pabst, master cleanse franzen vexillologist.

Cruises & Water Tours

Sustainable direct trade paleo semiotics.

Night Life

Master cleanse franzen a bird brooklyn.

Hiking

Gluten-free ramps iPhone etsy coffee.

Founders

Key People

Yielding fowl their brought is own day place fruit creature our day lesser cant bring hath after.

Divide there forth fruitful.

John Nicholson

Developer

Sandra Monroe

Marketing

Denisse MacDonnell

CEO