Meikit juhlaan ja arkeen

Daylux kauneushoitolan ammattitaitoiset kosmetologit tekevät toiveidesi mukaisen meikin arkeen ja juhlaan.

Meikit juhlaan ja arkeen

Häämeikki

Häämeikki on erityisen tärkeä osa morsiamen juhlapäivää. Se korostaa morsiamen luonnollista kauneutta ja varmistaa, että hän näyttää upealta koko päivän ajan. Ammattitaitoiset meikkaajamme luovat unohtumattoman ja kestävän häämeikin, joka sopii täydellisesti morsiamen tyyliin ja häiden teemaan.

Juhlameikki

Juhlameikki on loistava tapa lisätä glamouria ja säihkettä erityistilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten prom, syntymäpäiväjuhla tai muu merkittävä tapahtuma, räätälöidyt juhlameikkimme tekevät sinusta illan tähden. Valitse rohkeita värejä ja kimalletta tai klassisen hillittyä tyyliä.

Päivämeikki

Päivämeikki on kevyt, luonnollinen ja sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Se korostaa kasvojesi parhaita piirteitä antaen samalla raikkaan ja huolitellun ilmeen. Tämä meikki on ihanteellinen työpäiville, lounastreffeille tai muihin arkisiin menoihin.

Pikameikki

Pikameikki on nopea ratkaisu, kun aika on kortilla. Tämä meikki on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat nopean mutta tehokkaan muodonmuutoksen. Se sopii täydellisesti yllättäviin tilanteisiin tai kun tarvitset ripeän kauneuskohotuksen ennen menojasi.

Kukin näistä meikkipalveluista on suunniteltu täyttämään erilaiset tarpeet ja tilanteet, tarjoten asiakkaalle joustavuutta ja vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin.