Täyteainehoito

Täyteainehoidot Tampereella – Esteettisen ihonhoidon asiantuntijasi Daylux Spa Clinic

Tampereen sydämessä sijaitseva kauneushoitolamme on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia kauneudenhoitopalveluita, ja yksi suosituimmista hoidoistamme on täyteainehoidot. 

Mutta mikä on täyteainehoito, kenelle se sopii ja mitä se vaatii? Lue lisää saadaksesi vastaukset näihin kysymyksiin.

Mikä on täyteaine ja mihin sitä käytetään?

Täyteaineet ovat yleisesti hyaluronihappoon perustuvia injektoitavia aineita, joita käytetään ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun ja yksittäisten kasvonosien korostamiseen.

Täyteaineilla voidaan auttaa palauttamaan nuorekkaan ihon ulkonäkö ja korostamaan kasvon piirteitä.

Täyteainehoidot ovat erityisen suosittuja mm:

– Huulten täyttäminen ja muotoilu

– Syvien nasolabiaalipoimujen (nenän ja suun välisten juonteiden) tasoitus

– Poskipäiden korostaminen

– Juonteiden ja ryppyjen tasoitus

On kuitenkin huomioitava, että meidän jokaisen kasvot ovat yksilöllisiä, jolloin myös hoitotulokset ovat yksilöllisiä.

 Kenelle täyteainehoidot sopivat?

Täyteainehoitojen suosio on kasvanut vuosien varrella, ja niitä harkitsevat niin nuoremmat kuin vanhemmatkin ihmiset. Kenelle ne sitten oikeastaan sopivat?

Täyteainehoidot ovat siitä miellyttäviä, että ne sopivat lähestulkoon jokaiselle. Injektoitava, synteettinen hyaluronihappo on nimittäin kemialliselta koostumukseltaan hyvin lähellä elimistömme omaa hyaluronihappoa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia. 

Täyteainehoidot sopivat parhaiten täysi-ikäisille henkilöille sukupuoleen katsomatta. Yhdistävä tekijä on halu korostaa tai muokata tiettyjä kasvojen piirteitä, tasoittaa ikääntymisen merkkejä tai käyttää ei-kirurgista keinoa nuorentaa ulkonäköään.  

Mikä estää täyteainehoitoon tulemisen?

Kaikille täyteainehoidot eivät sovi. Tyypillisiä kontraindikaatioita ovat esimerkiksi:

  • alle 18 vuoden ikä
  • raskaus tai imetys
  • autoimmuunisairaudet
  • epätasapainossa oleva perussairaus
  • tulehdus tai ihosairaus hoidettavalla alueella
  • isotretinoiinilääkitys tai alle puoli vuotta kuurin loppumisesta
  • alle kuusi kuukautta sitten jossain muualla tehty huulten täyteainehoito
  • alle kuusi kuukautta sitten jollain muulla valmisteella tehty huulten täyteainehoito

Ennen täyteainehoitojen aloitusta on aina tärkeää keskustella asiantuntijan kanssa. Vaikka täyteainehoidot ja niiden vaikutus ei ole pysyvää, on niitä kuitenkin syytä miettiä tarkoin ja käydä läpi erilaisia vaihtoehtoja. 

Mitä hoito vaatii?

Ennen hoitoa

Ennen täyteainehoitoa on tärkeää välttää alkoholia, tulehduskipulääkkeitä ja verenohennuslääkkeitä, sillä ne voivat lisätä mustelmien riskiä. Konsultointi hoitolassa on näidenkin asioiden kannalta välttämätöntä ennen hoidon aloittamista.

Hoidon aikana

Itse hoito kestää yleensä 30 minuutista tuntiin riippuen alueesta ja käytetystä aineesta. Täyteaine injektoidaan hoidettavalle alueelle erityisellä neulalla. 

Täyteainehoitojen kiputuntemukset vaihtelevat paljolti asiakkaiden omien kiputottumusten mukaan, mutta tarvittaessa hoitoalue voidaan myös puuduttaa erikseen käyttäen pintapuudutevoidetta.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen on suositeltavaa välttää voimakasta fyysistä rasitusta, saunomista ja auringonottoa muutaman päivän ajan.

Saat meiltä Daylux Spa Cliniciltä hoidon päätteeksi suulliset sekä kirjalliset kotihoito-ohjeet, jotta tiedät varmasti, kuinka ihoa tulee hoitaa. Kotiohjeiden tarkka noudattaminen on tärkeää, jotta hoitotulos on paras mahdollinen.

Voiko täyteainehoidoista tulla komplikaatioita?

Kuten kaikissa hoidoissa, myös täyteainehoidoilla on mahdolliset riskinsä. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat:

– Punaisuus, turvotus tai mustelmat injektiokohtaan

– Epätasaisuudet tai kyhmyt hoidetulla alueella

– Harvinaisissa tapauksissa allergiset reaktiot

On tärkeää valita kokenut ja pätevä ammattilainen suorittamaan hoito, jotta mahdolliset riskit minimoitaisiin. On myös tärkeää, että konsultaatiossa käydään tarvittavat asiat läpi rauhassa ja niin, että molemmat osapuolet ymmärtävät toisiaan täysin.

Paras klinikka täyteainehoidoille Tampereella? Näin valitset sinulle sopivimman!

Kun pohdit täyteainehoitojen ottamista, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita oikea klinikka. Etenkin Tampereen alueella valinnanvaraa on paljon, mutta jokainen klinikka ei välttämättä sovi juuri sinun tarpeisiisi.

Alla Daylux Spa Clinicin vinkit siihen, kuinka valitset laadukkaan klinikan Tampereella täyteainehoitojasi varten. 

Täältä pääset ajanvaraukseemme!

1. Tutkimus on kaiken A ja O

Kun etsit tietoa” täyteainehoidot Tampereella” -hakusanalla, saatat törmätä moniin eri klinikoihin ja palveluntarjoajiin. Älä kuitenkaan valitse ensimmäistä vastaantulevaa, vaan tee perusteellinen taustatutkimus. Vieraile sivustolla, somessa ja katso referenssejä! 

2. Lue arvosteluja ja kokemuksia

Asiakkaiden arvostelut ovat kullanarvoisia. Ne antavat sinulle realistisen kuvan klinikan palveluista, ammattitaidosta ja asiakastyytyväisyydestä. Ota kuitenkin huomioon, että joskus palautteetkin voivat olla puolueellisia joten kokonaisuus ratkaisee.

3. Varmista klinikan pätevyys

Tarkista, että klinikalla työskentelevät lääkärit ja sairaanhoitajat ovat päteviä ja kokeneita. Täyteainehoidot vaativat asiantuntemusta, taitoa sekä esteettistä silmää, joten koulutus ja kokemus ovat avainasemassa.

4. Tutustu hoidettavien ennen ja jälkeen -kuviin

Monet klinikat julkaisevat kuvia asiakkaiden hoidoista ennen ja jälkeen. Nämä kuvat antavat sinulle käsityksen heidän työnsä laadusta. Muista kuitenkin, että olemme kaikki yksilöitä, jolloin se tulos, joka toiselle tulee ei välttämättä tule juuri sinulle.

5. Keskustele klinikan henkilökunnan kanssa

Hyvä klinikka ottaa aikaa keskusteluun ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Tämä on hyvä tilaisuus myös tunnustella, miltä klinikalla tuntuu ja minkälaista palvelua voit odottaa. Meillä Daylux Spa Clinicillä aloitamme hoidon aina konsultaatiokäynnillä.

Voit varata konsultaatiokäynnin täyteainehoitoihin Tampereelle tästä.

Pidä mielessä valintaa tehdessä, että kokonaisuus ratkaisee! 

Muista myös, että täyteainehoidot ovat lääketieteellisiä toimenpiteitä. On tärkeää valita klinikka, joka on ammattimainen ja jossa sinusta pidetään hyvää huolta. Tee päätöksesi huolella, ja voit nauttia kauniista ja luonnollisesta lopputuloksesta.

Täyteainehoidot tarjoavat tehokkaan tavan korostaa kauneutta ja torjua ikääntymisen merkkejä. Tampereen sydämessä sijaitseva esteettinen kauneushoitolamme on valmis auttamaan sinua matkallasi kohti toivottua ulkonäköä.

Jos harkitset täyteainehoitoja Tampereella tai haluat tietää lisää, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *