• Laitehoidot

Rasvanpoisto jäähdyttämällä

Cool sculpting eli jäädytyshoito
voi auttaa silloin, kun rasva ei vain
mitenkään meinaa sulaa vyötäröltä.
Hoito poistaa kehon rasvakertymiä,
joista ei ole voinut päästä eroon
terveellisestä ruokavaliosta
ja liikunnasta huolimatta.

Jäädyttää ja vähentää vartalon rasvaa

Vartalonmuokkaus on jättimäinen trendi sekä maailmalla että Suomessa. Poista kehon ei-toivotut rasvakertymät jopa ruokatunnilla täysin kivuttomasti. Veitsetön ja kivuton rasvanpoisto jäädyttämällä.

  • Toimenpiteen kesto 45-60 minuuttia
  • Sen teho ja turvallisuus on tieteellisesti todistettu.
  • Toimenpiteen jälkeen potilas voi palata takaisin normaaliarkeen – ei toipumisaikaa
  • Kivuton toimenpide
  • Luonnollinen lopputulos.

Kenelle se sopii?

Cryo 360° sopii erittäin hyvin miehille ja naisille, jotka taistelevat ”sitä viimeistä muhkuraa” vastaan. Melkeinpä meillä kaikilla taitaa olla jossain kohtaa kehoa niitä rasvakertymiä, joista eroon pääsy ei meinaa onnistua sitten millään. Näihin paikkoihin rasva kertyy ensimmäisenä ja näistä se lähtee viimeisenä — jos silloinkaan.

Hinnoitellaan alueittain

Alueiden lukumäärä ja toimenpiteen hinta selviää konsultaation aikana.

Ole ystävällinen varaa aika maksuttomaan konsultatioon.

Tervetuloa tutustumaan!

Mikäli olet kiinnostunut vartalon muokkauksesta, tule ihmeessä maksuttomaan konsultaatioon!

Jäähdytys kohdistuu tarkasti ihonalaisiin rasvasoluihin. Käsitellyt rasvasolut kiteytyvät (jäätyvät) ja tuhoutuvat, minkä jälkeen keho käsittelee rasvan luonnollisesti ja poistaa nämä kuolleet solut.
Cry 360° on toisen sukupolven 360 asteen kryolipolyysihoito, joka käyttää hallittua jäähdytystekniikkaa ei-toivotun rasvan poistamiseksi.

Hoito poistaa kehon rasvakertymiä, joista ei ole voinut päästä eroon terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta.

Rasvan jäädytys kokemuksia - Kryolipolyysi - ei kirurginen rasvaimu

Cry 360° tarjoaa parempia tuloksia rasvojen jäädyttämisteknologian käyttämisessä verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin. Teknologisesti edistykselliset, 360 asteen tarkat jäähdytyskäsikappaleet, tarjoavat paremman ja tasaisemman jäähdytyksen kuin perinteiset metallilevylliset kryolipolyysit.

Jokainen jäähdytyslaite kohdistuu vain potilaan ihonalaiseen rasvakerrokseen vahingoittamatta ympäröivää kudosta. Rasvasolut kokevat apoptoosin eli ylimääräisten rasvojen solukuoleman lähikuukausien aikana hoidosta.

Käsikappale kohdistetaan hoitoalueelle, jolloin hoitoalue tarttuu kevyesti käsittelykuppiin. Kun tavoitelämpötila on saavutettu, iho tuntuu hoitoalueen osalla tunnottomalta. Hoitaja hieroo hoitoaluetta 1-2 minuuttia hoidon jälkeen. Useita hoitoja tehneet asiakkaat kokevat hoidot täysin kivuttomiksi.

Tekniikka on monipuolinen sisältäen erilaisia käsikappaleita. Nämä on valmistettu kehon eri osa-alueita varten. Voimme käsitellä mm. käsivarret, reidet, lantion ulko-osat, vatsan, ”jenkkakahvat”, rinnan alueen ja kaulan.

Hoidot kestävät 45-60 minuuttia kontrolloiduissa lämpötiloissa. Näkyvät ja mitattavat tulokset ovat havaittavissa 1-3 kuukauden kuluttua hoidosta. Asiakkaat voivat odottaa 25 prosentin vähennystä, hoitoalueen ylimääräisten rasvojen osalta, jokaisen hoitokerran jälkeen. Hoito voidaan toistaa lisätulosten saavuttamiseksi.