Botox eli botuliinihoito

Tervetuloa kauneusklinikallemme, jossa tarjoamme laadukkaita botuliinihoitoja, jotka auttavat sinua säilyttämään nuorekkaan ja virheettömän ilmeen. 
Botuliinihoidot ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosina niin lääketieteellisissä kuin kosmeettisissa piireissä.
Botuliinihoito perustuu botuliinitoksiinin, jota tunnetaan myös nimellä . Botuliinihoito on tehokas menetelmä ryppyjen ja juonteiden palauttamiseen.
Dayluxissa botuliinihoidon tekee kokenut lääkäri. Olemme saaneet virallisen rekisteröinnin Valviralta ja Aluehallintovirastolta terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi sekä erillisen luvan botuliinihoitoihin. 
Toimimme yhteistyössâ vastuulääkäri Nabil kanssa, joka on tavoitettavissa klinikallamme sopimuksen mukaan. Daylux Spa Clinicassa kaikki injektiohoidot suorittavat terveydenhuollon ammattilaiset.
 
Miksi valita botuliinihoito?

Botuliinihoito on tehokas menetelmä ryppyjen ja juonteiden vähentämiseen sekä ihon kireyden palauttamiseen. Botuliinihoito on nopea toimenpide eikä vaadi pitkää toipumisaikaa. Hoidettaessa pieni annos botuliinia viedään ohuella neulalla halutulle aluelle.
Hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja mustelmia, jotka paranevat itsestään muutamassa päivässä.
Hoidon vaikutus: alkaa näkymään noin 2-4 päivän kuluessa ja vahvistuu 2vk aikana. Vaikutus on yksilöllistä ja kestää keskimäärin 4-6 kuukautta. Kestoaikaan vaikutavat käsittelty alue, lihasten luontainen aktivaatio ja botuliinin määrä. Minimi hoitoväli 3 kk. Raskaana oleville ja imettäville äideille hoitoja ei voida antaa.
Yleisimmin hoidettavia alueita ovat otsa, kulmakarvojen väli sekä silmänympärysrypyt.
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon, niin autamme sinua saavuttamaan haluamasi ilmeen ja hyvinvoinnin!