Mega Shape Vartalonmuokkaushoito

Mega Shape vartalonmuokkaushoidossa hyödynnetään ainutlaatuista ja patentoitua tekniikkaa, jossa yhdistyy alipaineimu, mekaaninen hieronta, kavitaatio sekä bi-polaarinen radiofrekvenssi- ja infrapunavaloenergia.


5 Teknologiaa Yhdessä

Alipaineimu, bipolaarinen radiofrekvenssi, infrapuna laser, kavitaatio ja mekaaninen rullaus/hieronta. Mega shape sopii rasvan poistoon, kehon muokkaukseen, ihon kiinteyttämiseen ja lihasjännityksen rentouttamiseen kehon eri osissa. Se hajoittaa tehokkaasti ihonalaista rasvaa, edistää aineenvaihduntaa ja lymphakiertoa joka vähentää turvotusta, lievittää kipua sekä rentouttaa jännitystä kudoksissa. Hoito poistaa selluliittia ja kiinteyttää tehokkaasti hoidettavaa aluetta.

Hoidettavia Alueita

Hoidettavia alueita ovat jalat, vatsa, kyljet, selkä, käsivarret, niskat ja kasvoilla decoltee, kaula, leukalinja, kasvot ja silmänympärysiho.

1. Alipaineimu

2. Bi-polaarinen Radiofrekvenssi/RF

3. Infrapunalaser

940nm infrapunalaserenergia liuottaa suoraan ihonalaisen rasvan ja auttaa RF teknologiaa tunkeutumaan syvemmälle rasvakudokseen.

4. Mekaaniset Hierovat Rullat

Rentouttaa lihasjännitystä, hajottaa nopeasti ihonalaisen rasvan, siloittaa selluliittia, nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa.

5. Kavitaatio (Ultraääni)

Ultraääniaallot kohdistetaan yhteen pisteeseen parin senttimetrin syvyyteen ja siellä niiden teho kasvaa niin voimakkaaksi, että ne hajottavat rasvasoluja. Rasvasoluista vapautuvat aineet kuljetetaan verenkierron ja imunestekierron kautta maksaan ja muualle elimistöön aineenvaihdunnan käytettäväksi. Elvyttää verenkiertoa ja helpottaa jännitystä lihaksissa, iho kiinteytyy ja sen väri paranee, poistaa nesteitä, nopeuttaa rasva-aineenvaihduntaa ja edistää ihokudoksen ravintoaineiden imeytymistä, lämmittää kudosta tehokkaasti jopa 45-60 asteeseen.

Rasvanpoisto kavitaatiolla on tehokas menetelmä paikallisten rasvakertymien poistossa, se ei jätä arpia ja on useimmiten täysin kivuton.

Hoidon Edut

1. Muotoilee, hajoittaa ja poistaa itsepäisiä rasvakertymiä
2. Puhdistaa kehoa – detox, poistaa väsymystä, lievittää stressiä ja lihaskipuja
3. Edistää verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa
4. Parantaa ja kiihdyttää koko kehon imunestejärjestelmää (lympha) – poistaa turvotusta ja nestekertymiä esim kasvoissa
5. Kiinteyttää löysää ihokudosta esimerkiksi leukalinja, madaltaa ja jopa poistaa juonteita
6. Tehokas, turvallinen, rentouttava, kivuton, ei-invasiivinen eikä toipumisaikaa

Hoito

Vartalolle ja raajoille hoidon kesto 30min, suositellut hoitokerrat 8-10kertaa aina 4-5 päivän välein. Kasvoille hoidon kesto 15-20min, suositellut hoitokerrat 10 hoitoa aina kerran viikossa. Silmienympärysiholle ja kaulalle hoidon kesto 15min per alue, suositellut hoitokerrat 10 hoitoa aina kerran viikossa. Kasvot, kaula + silmänympärysihon hoidon kokonaiskesto 45-60min.

Vaikka tuloksia saavutetaan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen suosittelemme 10 hoitokertaa yhtäjaksoisesti aina 1 kerran viikossa koska tulokset paranevat ja muutoksia tapahtuu eri tavalla jokaisen hoidon jälkeen. Tulokset voivat kestää jopa muutaman vuoden iästä, elämäntavoista ja hormonaalisista muutoksista riippuen. Ylläpitohoitoja suositellaan tulosten vaikutuksen pidentämiseksi kerran kuukaudessa haluttujen tulosten saavuttamisen jälkeen.

Todettuja tuloksia 1-5 cm pois reisistä ja 2-6 cm vatsan ympärysmitasta.

Esteet Hoidolle / Kontraindikaatiot

1. Ei henkilölle, jolla on sydänsairaus tai sydämentahdistin
2. Raskaus, imetys, kuukautiset
3. Hoitoalueelle on pistetty keinotekoisia täyteaineita
4. Diabetes ja pahanlaatuinen kasvain
5. Taipumus keloideihin
6. Allergisuus radiotaajuudelle/ Radio frekvenssi / RF
7. Jos kohdealueella on haava

4 Eri Kokoista Hoitopäätä Koko Kehon Hoitamiseen

Raajat, vatsa, kasvot ja vartalo

Hoidon Jälkeen

Älä altista selkää, niskoja tai Älä altista selkää, niskoja tai muuta hoidettua aluetta kylmälle 6 tuntiin.
Hoidon jälkeen selkään voi tulla mustelmia. Hoidon jälkeen kehon jäykkyys vähenee.
Voit käydä kylvyssä 6 tuntia hoidon jälkeen Kun tehdään isolla alipaineella niin ihossa voi tuntua arkuutta hoidon jälkeen. Tämä on normaalia ja häviää 2 päivässä.
Muista juoda vettä ja ottaa rennosti. Urheilua ja saunaa vasta 24h hoidon jälkeen.