Laitehoidot

IPL-hoito – tehokas ratkaisu moniin ihon ongelmiin

IPL-hoito (Intense Pulsed Light) on nykyaikainen ja monipuolinen kosmeettinen hoitolaite, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun moniin ihon ongelmiin. Sen avulla voidaan käsitellä iän tuomia muutoksia, pigmenttihäiriöitä, rosaceaa, aknearpia ja jopa poistaa ei-toivottua karvoitusta. Tässä blogissa käymme läpi, mihin kaikkeen IPL-hoitoa voidaan käyttää, kenelle se sopii parhaiten, mitä ennen hoitoa tulee huomioida, millaisia tuloksia voi odottaa, sekä mitä hoidon jälkeen on suositeltavaa tehdä.

Mihin tarkoitukseen IPL-hoito siis oikein on?

IPL-hoito on ei-invasiivinen menetelmä, joka hyödyntää valopulsseja. Nämä valopulssit tunkeutuvat syvälle ihoon ja korjaavat erilaisia ihon kuntoon liittyviä ongelmia, samalla stimuloiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Tämä vuorostaan taas edesauttaa vähentämään juonteita sekä kiinteyttämään ihoa ja parantamaan sen rakennetta. IPL-hoidolla saadaan aikaan luonnollinen kasvojenkohotusvaikutus, joka antaa iholle välittömästi nuorekkaamman ja kiinteämmän ulkonäön – ilman leikkauksia tai pitkiä toipumisaikoja! 

IPL-hoito on erinomainen valinta, jos haluat vähentää tai poistaa esimerkiksi:

– Auringon aiheuttamat pigmenttimuutokset ja ikääntymisen merkit

– Rosacean punaisuus

– Aknearvet ja ihon epätasaisuudet

– Ei-toivotun karvoituksen tietyiltä alueilta

IPL-hoito soveltuu käytännössä kaikille ja meidän asiantuntijamme neuvovat mielellään, mikä IPL-hoitomuodoista olisi sinun tapauksessasi sopivin.

Pääset varaamaan konsultaatioajan täältä!

Mitä sinun tulisi huomioida ennen IPL-hoitoon saapumista ja kenelle se soveltuu?

Ennen IPL-hoitoa on tärkeää välttää auringonottoa ja itseruskettavien tuotteiden käyttöä noin kaksi viikkoa ennen hoitoa, sillä tummempi iho voi lisätä sivuvaikutusten riskiä. Lisäksi tietyt lääkkeet, kuten tulehduskipulääkkeet tai veren ohentajat, voivat vaikuttaa, joten on tärkeää keskustella näistä ensin meidän ammattilaisten kanssa. 

Hoitoa voi suositella lähes kenelle tahansa, joka etsii tehokasta ratkaisua ei-toivottuun karvankasvuun tai muihin iho-ongelmiin. IPL-hoidon teknologiat sopivat eri iho- ja karvatyypeille, mukaan lukien vaaleat karvat ja tumma iho (erityisesti E-Light ja SHR), joka tekee siitä ylivoimaisen laitteen karvanpoistoon. Asiakkaamme ovat kiitelleet hoidon kivuttomuutta, verrattuna perinteiseen vahaukseen tai sokerointiin.

Mitä tuloksia voit odottaa ja mitkä sarjahoitojen välit ovat?

IPL-hoidon tulokset vaihtelevat yksilöllisesti, mutta monet asiakkaat huomaavat merkittävän parannuksen ihonsa ulkonäössä jo välittömästi hoidon jälkee. Pigmenttiläiskät vaalentuvat tai voivat parhaimmillaan kadota kokonaan, ihon sävy tasoittuu, ja karvanpoistoalueilla karvojen kasvu vähenee merkittävästi. Usein kuitenkin tarvitaan useampi hoitokerta, ja näin ollen tulokset kehittyvät vähitellen hoitojakson aikana.

Hoitovälit vaihtelevat yleensä 3-5 viikon välillä, ja pysyvien tulosten saavuttaminen vaatii tyypillisesti 5-7 hoitokertaa. Tämä riippuu kuitenkin yksilöllisestä karvankasvun syklistä. Kerromme mielellämme lisää kartoituskäynnillä. 

Lue lisää IPL hoidosta täällä ja varaa aika!

IPL-Karvanpoisto: Tehokas ja pysyvä ratkaisu

IPL-karvanpoisto hyödyntää laajakaistaista valoa, joka imeytyy karvojen melaniniin, tuhoten karvatupen ja estäen uuden karvan kasvun. IPL on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät pitkäaikaisia ja pysyviä tuloksia.

IPL-karvanpoisto edut:

– Pysyvyys: Sarjahoitojen jälkeen monet saavuttavat pysyviä tuloksia

– Laaja käyttöalue: Sopii eri kehon alueille, kuten jalkoihin, kainaloihin ja kasvoihin

– Kivuton: Vähemmän kivulias kuin perinteiset karvanpoistomenetelmät

– Nopeus: Suurempia alueita voidaan käsitellä kerralla

Lue lisää IPL hoidosta täällä ja varaa aika!

E-light karvanpoisto: Eroon myös vaaleista karvoista

E-Light yhdistää IPL:n ja radiofrekvenssienergian (RF), tarjoten tehokkaamman ja monipuolisemman lähestymistavan karvanpoistoon. Tämä menetelmä soveltuu eri ihotyypeille ja ihonväriyhdistelmille, mukaan lukien vaaleat karvat.

E-light karvanpoiston edut:

– Tehokkuus: Tehokkaampi karvatupen tuhoaminen ja ihon uudistuminen

– Laaja soveltuvuus: Sopii eri ihotyypeille ja myös vaaleille karvoille

– Pysyvät tulokset: Pitkäaikaisia ja pysyviä tuloksia sarjahoidoilla

– Ihon uudistuminen: RF-energia parantaa ihon tekstuuria ja kiinteyttä

Lue lisää E-light karvanpoistosta täältä ja varaa aika!

SHR karvanpoisto: Kivuton ja tehokas menetelmä

SHR tarjoaa ainutlaatuisen ja mukavan tavan päästä eroon ei-toivotuista karvoista. Tekniikka perustuu In-MotionTM-menetelmään, joka mahdollistaa tasaisen, nopean ja jatkuvan energiansyötön iholle, tehden hoidosta kivuttoman ja tehokkaan.

Edut:

– Kivuton kokemus: Käytännössä kivuton verrattuna perinteisiin menetelmiin

– Tehokkuus ja nopeus: Nopeampi hoito ja laajan alueen käsittely

– Soveltuvuus: Sopii eri ihotyypeille, mukaan lukien tummempi iho

– Pysyvät tulokset: Pitkäaikaisia tai pysyviä tuloksia

Lue lisää SHR karvanpoistosta täältä ja varaa aika!

Mitä IPL-hoidon jälkeen tulee välttää?

Hoidon jälkeen on tärkeää välttää auringonottoa ja käyttää korkean suojakertoimen aurinkosuojaa vähintään kahden viikon ajan. Vältä myös erityisen kuumia kylpyjä, saunaa, ja intensiivistä liikuntaa muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.

Tervetuloa Daylux Spa Clinicille!

Kauneushoitolamme Vantaalla ja Tampereella tarjoavat asiantuntevaa sekä monipuolista palvelua aina esteettisistä laitehoidoista, kosmeettisiin hoitoihin, injektiohoitoihin sekä ylellisiin kauneus- ja hyvinvointihoitoihin. Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivan hoidon, varmistaen turvallisen ja tehokkaan kokemuksen.

Tutustu meihin ja varaa aikasi täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *