Laitehoidot

Laitehoidot Daylux Spa Clinicilla: Tehokasta kauneudenhoitoa Tikkurilassa ja Tampereella laitehoitojen avulla

Miksi valitsisit laitehoidot?

Kauneudenhoitoala on jatkuvassa muutoksessa, ja yksi sen merkittävimmistä kehitysaskelista on laitehoitojen yleistyminen. Nämä innovatiiviset hoidot tarjoavat tehokkaita, turvallisia ja usein nopeita tuloksia moniin iho- ja vartalonhoitoon liittyviin haasteisiin. Nykyaikaisen teknologian ansiosta laitehoidot ovat saavuttaneet uuden tason tehokkuudessa ja monipuolisuudessa, tarjoten asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.

Miksi laitehoidot ovat suosittuja?

Laitehoitojen suosion kasvu perustuu niiden kykyyn käsitellä erilaisia kauneushaasteita, kuten ikääntymisen merkkejä, ihon epätasaisuuksia, ei-toivottua karvankasvua ja kehon muotoilua. Nämä hoidot ovat usein vähemmän invasiivisia kuin perinteiset kirurgiset menetelmät, tarjoten vähemmän toipumisaikaa ja pienemmän riskin sivuvaikutuksista. Lisäksi ne mahdollistavat personoidun hoitosuunnitelman, joka on räätälöity jokaisen asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin ja toiveisiin.,

Daylux Spa Clinic Tikkurilassa ja Tampereella tarjoamme laajan valikoiman erilaisia laitehoitoja. Olipa kyseessä ihon nuorentaminen, kehon muotoilu tai erityisongelmien käsittely, meillä on ratkaisu sinulle. Seuraavaksi esittelemme muutamia suosituimpia laitehoitojamme ja kerromme, miten ne voivat auttaa sinua saavuttamaan toiveidesi tulokset.

Muistathan, että meillä voit varata ajan konsultaatioon, jossa teemme sinulle räätälöidyn hoitosuunnitelman. Voit varata ajan täältä!

IPL Laser hoidot

Mitä IPL hoidossa tapahtuu?

IPL (Intense Pulsed Light) -hoito hyödyntää valon energiaa, joka tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin, dermikseen. Tämä stimuloi kollageenin uudistumista ja edistää ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

Mihin IPL-hoito soveltuu?

IPL-hoito on tehokas ratkaisu moniin iho-ongelmiin:

  • Ihon uudistaminen ja värimuutosten hoito
  • Couperosan ja kasvojen pintaverisuonien häivyttäminen
  • Aurinkovaurioiden ja maksaläiskien hoito
  • Ihon kiinteyttäminen ja aknearpien sekä ruusufinnin hoito
  • IPL teknologialla voi poistaa myös karvoja. Lue lisää aiheesta täältä!

Kenelle IPL-hoito sopii?

IPL-hoito sopii useimmille ihotyypeille ja on erinomainen valinta niille, jotka etsivät nopeaa, tehokasta ja pitkäkestoista ratkaisua erilaisiin ihon esteettisiin ongelmiin.

Mitä ennen hoitoa on otettava huomioon?

Ennen hoitoa on vältettävä ihoa ruskettavia tuotteita ja suoraa auringonvaloa kahden viikon ajan. Hoidon jälkeen on suojattava iho auringolta tehokkaasti, erityisesti jos käsitellään pigmenttimuutoksia. IPL-hoitoa ei suoriteta, jos potilaalla on sydämentahdistin tai defibrillaattori, eikä raskauden tai imetyksen aikana.

Lisää IPL-hoidosta pääset lukemaan täältä. 

Rasvanpoisto jäädyttämällä 

Mitä hoidossa tapahtuu?

Rasvanpoisto jäähdyttämällä, eli cool sculpting, on nykyaikainen menetelmä vähentää kehon rasvakertymiä. Hoito kohdistuu tarkasti ihonalaisiin rasvasoluihin, “jäädyttäen” ne. Tämä prosessi saa rasvasolut kiteytymään ja lopulta tuhoutumaan, minkä jälkeen keho poistaa ne luonnollisesti.

Mihin hoito soveltuu?

Hoito on ihanteellinen niille, jotka kamppailevat tietyissä kehon osissa olevien rasvakertymien kanssa, joista ei ole päästy eroon terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta. Hoito soveltuu erinomaisesti vartalon muotoiluun, tehden siitä suositun valinnan sekä miehille että naisille.

Kenelle hoito sopii?

Rasvan poisto jäähdyttämällä sopii erityisesti niille, jotka taistelevat ”viimeisten muhkuroiden” kanssa kehossaan. Hoito on suunnattu erityisesti niille alueille, joihin rasva kertyy ensimmäisenä ja lähtee viimeisenä.

Mitä ennen hoitoa on otettava huomioon?

Hoidon kesto on 45-60 minuuttia ja sen teho sekä turvallisuus on tieteellisesti todistettu. Hoito on kivuton ja potilaat voivat palata normaaliin arkeensa välittömästi toimenpiteen jälkeen. Hinta määräytyy hoidettavien alueiden perusteella, jotka selviävät maksuttomassa konsultaatiossa.

Rasvanpoisto hoito hyödyntää edistyksellistä 360 asteen kryolipolyysihoitoa, joka tarjoaa paremman ja tasaisemman jäähdytyksen kuin perinteiset menetelmät. Hoito kohdistuu vain ihonalaiseen rasvakerrokseen vahingoittamatta ympäröivää kudosta. Tulokset alkavat näkyä lähikuukausina hoidon jälkeen.

Daylux Spa Clinicilla tarjoamme mahdollisuuden kokea tämän ainutlaatuisen hoidon. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon ja aloita matka kohti haluamaasi vartaloa.

EMS Shape

Mitä Hoidossa Tapahtuu?

EMS Shape hyödyntää ei-invasiivista sähkömagneettista teknologiaa, stimuloiden lihaksia supistumaan. Tämä prosessi rakentaa lihasmassaa, polttaa rasvaa ja parantaa verenkiertoa. Hoito on erityisen tehokas pakaroiden ja vatsan käsittelyssä.

Mihin EMS shape -hoito soveltuu?

EMS Shape sopii erinomaisesti lihasten vahvistamiseen ja rasvan polttamiseen. Se on hyvä valinta vartalon kiinteytykseen ja voi auttaa parantamaan myös lonkka- ja selkäkipuja. Hoito sopii myös erkaantuneiden vatsalihasten vahvistamiseen, joka on yleinen ongelma synnyttäneillä äideillä.

Kenelle hoito sopii?

EMS Shape soveltuu niille, jotka haluavat parantaa vartalon muotoa ja vahvistaa lihaksia. Se on tehokas vaihtoehto kohdistettuun lihaskuntoharjoitteluun.

Mitä ennen hoitoa on otettava huomioon?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vakavista sydän-, aivo- tai verisuonitaudeista kärsiville. Hoidettavalla alueella ei saa olla täyteainetta, avohaavoja tai alle 6 kuukautta vanhoja arpia. Voit lukea lisää täältä!

Mega Shape – Viiden teknologian yhdistelmä täydelliseen vartalonmuokkaukseen

Mitä Hoidossa Tapahtuu?

Mega Shape yhdistää viisi edistyksellistä teknologiaa: alipaineimu, bipolaarinen radiofrekvenssi, infrapuna laser, kavitaatio ja mekaaninen rullaus/hieronta. Tämä monipuolinen yhdistelmä tarjoaa tehokkaan ratkaisun rasvan poistoon, kehon muokkaukseen, ihon kiinteyttämiseen ja lihasjännityksen lievittämiseen.

1. Alipaineimu: Elvyttää verenkiertoa, helpottaa lihasjännitystä, kiinteyttää ihoa ja poistaa nesteitä.

2. Bipolaarinen Radiofrekvenssi: Lämmittää kudosta, stimuloi kollageenin tuotantoa, kiinteyttää ihoa ja tasaa ihon väriä.

3. Infrapunalaser: Liuottaa suoraan ihonalaisen rasvan ja auttaa radiofrekvenssiteknologiaa tunkeutumaan syvemmälle.

4. Mekaaniset hierovat rullat: Rentouttavat lihasjännitystä, hajottavat ihonalaisen rasvan ja siloittavat selluliittia.

5. Kavitaatio (Ultraääni): Hajottaa rasvasoluja ultraääniaaltojen avulla, jotka kuljetetaan pois elimistöstä.

Hoidettavat alueet

Mega Shape soveltuu monille kehon osille, mukaan lukien jalat, vatsa, kyljet, selkä, käsivarret, niskat sekä kasvojen alueet kuten dekoltee, kaula ja leukalinja.

Hoitojakso ja Tulokset

– Vartalolle ja raajoille: 30 minuutin hoito, 8-10 kertaa 4-5 päivän välein.

– Kasvoille: 15-20 minuutin hoito, 10 kertaa kerran viikossa.

– Silmänympärysiholle ja kaulalle: 15 minuutin hoito per alue, 10 kertaa kerran viikossa.

– Hoito parantaa ulkonäköä, vähentää rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Tulokset voivat kestää useita vuosia ja paranevat ajan myötä.

Mitä ennen hoitoa on otettava huomioon?

Mega Shape -hoito ei sovellu henkilöille, joilla on sydänsairaus tai sydämentahdistin, raskaana oleville, imettäville, henkilöille, joilla on diabetes tai pahanlaatuiset kasvaimet, sekä henkilöille, jotka ovat allergisia radiotaajuuksille.

Hoidon jälkeen on vältettävä kylmälle altistumista 6 tunnin ajan, urheilua ja saunaa 24 tunnin ajan. On suositeltavaa juoda runsaasti vettä ja ottaa rennosti hoidon jälkeen.

Daylux Spa Clinicin Mega Shape -hoito tarjoaa kattavan ratkaisun vartalonmuokkaukseen, yhdistäen viisi tehokasta teknologiaa yhdessä kokonaisuudessa. Pääset lukemaan lisää Mega shape -hoidosta täältä.

Erikoistarjous laitehoitoihin – Osta 5 kerran sarjahoito, saat 1 kerran veloituksetta!

Me Daylux Spa Clinicilla haluamme tehdä laitehoitojemme kokeilemisen mahdollisimman houkuttelevaksi. Siksi tarjoamme nyt erityisen kampanjan: kun ostat 5 hoitokertaa, saat yhden hoidon ilmaiseksi! Tämä on loistava tilaisuus kokea laitehoitojemme tehokkuus edullisemmin.

Daylux Spa Clinicin laitehoidot ovat tarkoin valittuja tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset tulokset. Tule kokemaan, miten moderni teknologia ja asiantunteva henkilökuntamme voivat auttaa sinua saavuttamaan toiveesi. 

Varaa aikasi jo tänään joko kauneushoitolaamme Daylux Spa Clinic Tikkurilaan tai Tampereelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *